Ioana Filipescu Vedete 31.10.2022 12:13

Lino Golden: CV, varsta, surse de venit, iubite, tarif la cantari

Lino Golden: CV, varsta, surse de venit, iubite, tarif la cantari

Alex Velea îl descoperea pe Lino Golden și se ținea scai de el pentru a-l face cunoscut. Și a reușit, chiar dacă între cei doi a izbucnit, ulterior, scandalul, iar acum nu-și mai vorbesc. Acum, Lino este un celebru trapper, de fapt, poate fi considerat un fenomen în acest domeniu.

Faimos devenea Lino Golden cu piesa Panamera, care a strâns aproape 41 de milioane vizualizări pe Youtube și este prezentă și în topul celor mai relevante posturi de radio și TV din țară.

Ce scrie în CV-ul lui Lino Golden

A scos mai multe piese de succes, chiar cu Jador, intitulată ”Dau moda”, cu care a reușit iarăși să ajungă în centrul atenției, având în doar două luni de la lansare aproape 47 de milioane vizualizări pe Youtube.

Lino Golden s-a îndrăgostit de muzică de micuț, pe când avea doar șase anișori. Descoperea, atunci, violoncelul, dar a continuat studiile muzicale cu lecții de pian.

Doar 13 ani avea când a fost atras de rap și a început chiar să scrie versuri. A ajuns mare! Acum, compune și produce muzică pe bandă rulantă.

Lino Gloden biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Radu Cârstea

Data nașterii: 5 octombrie 1998

Locul nașterii: Brașov

Vârstă: 24 de ani

Înălțime: 1,70 m

Greutate: 67 de kg

Cum face banii Lino Golden

Lino Golden a adunat o avere impresionantă într-un timp foarte scurt. E drept, succesul a fost fulminant, așa că artistul se poate lăuda, și chiar o face, cu viața de lux pe care o trăiește la doar 24 de ani.

Afacerisle sunt, lesne de înțeles, de succes și ele. Este directorul companiei „Lino Golden Music SRL”, cu sediul în Brașov, din urmă cu patru ani. Veniturile i-au crescut, de aytunci, considerabil. Și a apărut, apoi, și firma „Booking Lino Golden SRL”, pe care acesta o conduce alături de un asociat.

Lino Golden își arată agoniseala pe rețelele de socializare, unde postează cu mașinile de lux, cu hainele de firmă, ceasuri, diamante, dar și alte obiecte care sunt, de asemenea, costisitoare.

Are tot dreptul, din moment ce a descoperit cheia succesului și face furori în rândul admiratorilor. Și nu a ezitat să afirme că șinta lui este să devină, cât mai curând, milionar.

Lino Golden cere 2.500 de euro pentru o cântare de jumătate de oră

Lino Golden a devenit și unul dintre cei mai ofertați cântăreți, grație, firește, pieselor scoase și care au o mare priză la public. ”Panamera”, piesa care a făcut furori, i-a ridicat statutul, astfel că și tariful lui pentru cântări a urcat mulțișor. În urmă cu doi ani, tariful lui pentru o cântare era de 2.500 de euro, la fel ca al lui Mario Fresh, doar pentru jumătate de oră.

Timpul suplimentar este plătit regește, de asemenea, și sesiunile de autografe pe care le are, la cerere, la diferite evenimente.

Lino Golden își ”amenință” iubita că o ia de nevastă

Lino Golden nu duce lipsă de admiratoare. A avut în jurul lui fete frumoase, relații, dar acum inima-i e dată Alexandrei, fata pe care o iubește de aproximativ cinci luni.

Ba chiar i-a spus iubitei, într-un Instastory, că o s-o ia de soție.