Gabriela Dinu Vedete 26.10.2022 10:33

Lili Sandu: varsta, inaltime, biografie, sot, familie, surse de venit

Lili Sandu: varsta, inaltime, biografie, sot, familie, surse de venit

Lili Sandu este o personalitate TV din România, de profesie actriţă şi cântăreaţă. S-a născut pe 28 mai 1979 la Tulcea.

În 1995 a avut primul contact cu scena, după ce a participat la Şcoala Vedetelor, apoi a urmat colaborarea cu Trinity, o trupă în care a cântat alături de Ileana Lazariuc. Până în 2009 a avut o carieră solo, apoi s-a mutat în Statele Unite ale Americii pentru a lucra în industria filmului.

Cine este Lili Sandu şi ce scrie în CV-ul ei

Graţie talentului său, aceasta a participat la numeroase festivaluri de muzică, unde a fost premiată aproape de fiecare dată. Numele său de scenă a fost Lil’Lee.

A jucat şi în mai multe telenovele, precum Numai iubirea, Păcatele Evei, Doctori de mame şi a fost prezentatoare a emisunii Dansează printre stele de la Antena 1, alături de Victor Slav. Din 2019, s-a angajat la Kanal D, unde a prezentat emisiunea Fan Arena. A mai colaborat şi cu Pro TV pentru diverse show-uri.

A fost căsătorită cu Bogdan Stelea timp de mai mulţi ani, fostul portar al echipei naţionale de fotbal a României. Pe vremea când s-au cunoscut ei, Stelea era căsătorit, dar şi-a lăsat soţia de dragul ei. După şapte ani de relaţie, cei doi au divorţat şi şi-au refăcut vieţile.

Date Biografice Lili Sandu: înălțime, greutate

Nume complet: Sandu Lili
Data naşterii: 28 mai 1979
Locul naşterii: Tulcea, România
Partener: Silviu Ţolu
Înălţime: 1,70
Greutate: 55 kg

În prezent, Lili Sandu trăieşte o poveste de dragoste alături de Silviu Ţolu, fost participant la Ferma vedetelor, de la Pro TV. Cei doi au împreună şi un copil, un băieţel de doi ani. Perioda de după naştere a fost una grea pentru cuplul Lili Sandu – Silviu Ţolu, dar au reuşit să treacă peste aceste impedimente:

„Nu mai ai timp și chiar dacă doarme copilul noaptea două ore, iar el vine și mă ia în brațe, zic: «Iubi, stai așa un pic, adormi». Aveai nevoie de afecțiune, bineînțeles, dar nu mai eram noi, clar, ca și cuplu. Nu mai eram noi, nebuni, cum ne știam. Schimbările s-au produs”, a povestit Lili Sandu.

Lili Sandu are ca sursă de venit activitatea sa artistică, face bani din contractele pe care le semnează, dar şi din online şi propria imagine.