Gabriela Dinu Vedete 03.06.2022 14:57

Ileana Lazariuc: CV, Biografie, vârstă, înălțime, avere, familie, surse de venit

Ileana Lazariuc: CV, Biografie, vârstă, înălțime, avere, familie, surse de venit

Ileana Lazariuc este o actriţă, cântăreaţă şi fotomodel din Republica Moldova. S-a născut pe 12 aprilie 1982 la Băcioi, în minicipiul Chişinău, într-o familie cunoscută publicului.

Mama sa este frumoasa cântăreaţă Anastasia Lazariuc, iar tatăl său este Gheorghe Crigănuţă. Ileana a devenit cunoscută încă de mică, pe vremea când avea doar 15 ani, şi făcea ravagii ca fotomodel. Este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton. Aceasta defila chiar alături de mama sa şi din 1991 s-a înscris în formaţia muzicală Trinity.

Cine este, de fapt, Ileana Lazariuc?

S-a cuplat cu Ion Ion Ţiriac, fiul celebrului afacerist român Ion Ţiriac, şi pe 7 martie 2008 l-a adus pe lume la Paris pe Alexandru, rodul dragostei lor.

Ileana Lazariuc a jucat în mai multe filme artistice, dintre care le amintim pe Entre chiens et loups (2002) – Dansatoare
Burlacii (serial TV, 2005) – Cerasella, Attack Force (2006) – Queen, Chiquititas (2007) – Diana Marascu / Didi Marascu
Gala (serial TV, 2007) – participare specială şi Supraviețuitorul (2008) – Zarada.

Relaţia dintre Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc s-a derulat în mare secret, departe de ochii curioşilor. Aşa l-au făcut şi pe cel de-al doilea copil al lor, căci multă lume nici nu a ştiut de sarcină şi tot aşa au şi divorţat, în mare secret, după 17 ani de relaţie, în 2017. Despre despărţirea lor s-a aflat anul trecut, după ce Ion Ion Ţiriac s-a implicat într-o relaţie de dragoste cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea.

Date Biografice Ileana Lazariuc: înălțime, greutate

Nume complet: Elena Crigănuță Lazariuc
Data naşterii: 12 aprilie 1982
Locul naşterii: Băcioi, în minicipiul Chişinău
Partener: divorţată de Ion Ion Şiriac
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1,70 m

Ileana Lazariuc îşi câştigă existenţa prin vânzarea de produse de lux pe internet. Aceasta are o afacere cu haine şi accesorii de lux, de care se ocupă personal. Fosta soţie a lui Ţiriac Jr comercializează produse ale brandurilor de lux, aşa cum este de exemplu Chanel. Aceasta a avut o cifră de afaceri de 750.000 de euro în 2019, dar de atunci a intrat în impas din cauza pandemiei de coronavirus. De ceva timp, lucrurile au început să revină uşor, uşor la normal şi în viaţa ei.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Părintele Calistrat
Killa Fonic
Fane Văncică
Andrei Hrebenciuc