Gabriela Dinu Actualitate 26.12.2022 20:11

Cum se va numi noul Iphone: 13 sau 12S. Și când este așteptat să apară

Cum se va numi noul Iphone: 13 sau 12S. Și când este așteptat să apară

Gigantul Apple pregăteşte lansarea noului iPhone în 2021. Noul smartphone este aşteptat să apară până la finalul acestui an, iar producătorii încă nu au făcut anunţul oficial cu privire la numele său. Aşa că mulţi sunt cei care se întreabă care este următorul telefon pe care îl vor achiziţiona de la Appel, dacă vorbim de iPhone 13 sau de iPhone 12S.

În mod normal, dacă s-ar păstra tradiţia, noul iPhone ar trebuie să fie 13, însă superstiţioşii se aşteaptă să se sară peste şi să vorbim de iPhone 12 S ca telefonul care precedă smartphone-ul momentului şi anume iPhone 12. Fanii Apple vor fi uimiţi de noul model, care se anunţă a fi unul revoluţionar. Vorbim despre un telefon cu un design mai rafinat, cu performanţe mai bune din punctul de vedere al hardware-ului precum şi de o cameră mai perfomanţă.

Când apare noul iPhone? Va fi 12 S sau iPhone 13?

Conform anunţurilor venite din zona Apple, noul model ar urma să apară pe piaţă în luna septembrie a acestui an, iar preţurile vor începe de la suma de 699 de dolari. Superstiţiile legate de numărul 13 din Statele Unite ale Americii, acolo unde sunt produse iPhone-urile, există surse care spun că următorul telefon s-ar numi 12 S.

O altă noutate legată de noul model de iPhone se spune că noul telefon nu va avea port de încărcare prin cablu, asta după ce comania Apple nu a mai inclus încărcătoare în pachetul pentru reducerea costurilor. Alte surse spun că acesta va oferi conectivitate de tip 5G, ecranul va avea rata de refresh de 120 Hz şi o durată de viaţă mai îndelungată a bateriei. O altă noutate legată de noul iPhone 12 S sau 13 este faptul că ar putea reveni autentificarea prin amprentă, rămâne de văzut dacă se va afla în butonul de pornire sau chiar în ecran.

Astfel, noul iPhone 12 S sau iPhone 13 ar urma să apară în septembrie, la un preţ începând de la 699 dolari.