Gabriela Dinu America Express 22.03.2023 10:50

La ce ora incepe finala America Express si in ce zi o difuzeaza Antena 1

La ce ora incepe finala America Express si in ce zi o difuzeaza Antena 1

America Express a ajuns la final şi fanii emisiunii de la Antena 1 aşteapă cu nerăbdare să vadă cine a pus mâna pe marele premiu în competiţia de pe Drumul Aurului. Mai este foarte puţin până când echipa cea mai bună va fi încununată câştigătoare.

Acest sezon al emisiunii a fost filmat în vara anului trecut şi nu s-a mai difuzat în toamnă, aşa cum era de aşteptat, ci din luna ianuarie a acestui an. Diverse informaţii au apărut deja în presă şi se spune că echipa câştigătoare este formată din Cătălin Bordea şi Nelu Cortea.

La ce oră vezi America Express la Antena 1?

Alături de ei, în ultimele faze ale competiţiei s-au mai calificat şi cuplurile formate din Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru şi Andreea Bălan cu Andreea Antonescu. În cele din urmă, cei doi comedianţi ar fi pus mâna pe cei 30.000 de euro, dar fanii nu cred până nu văd cu ochii lor, aşadar aşteaptă ca emisiunea să fie difuzată la Antena 1, precum şi pe Antena Play.

Nouă echipe, formate din 18 concurenţi, au plecat pe Drumul Aurului din America Express şi au încercat să-şi depăşească limitele. În final, doar două echipe s-au luptat în finală pentru marele premiu şi vom vedea toată această desfăşurare de forţe duminică, 26 martie 2023, de la ora 20:00 şi va dura până la ora 00:00, când marilor câştigători ai competiţiei li se va înmâna cecul în valoare de 30.000 de euro.

Unde se filmează America Express 2023?

Conform spuselor Monei Segall, creierul din spatele acestei emisiuni, va mai exista încă un sezon, iar acesta se va filma tot pe continentul american, dar în ţări şi mai periculoase.

„Următorul sezon va fi tot America Express. Columbia, sudul Columbiei, partea spre Bolivia, nu e mai safe, din contră. Ecuador și Argentina”, a declarat Mona Segall în podcastul lui Mihai Morar.

Duminică, 26 martie, începând cu ora 20:00, concurenţii rămaşi în competiţie se vor duela în probe simpatice, demne de o finală. Emoţii mari atât pentru ei, cât şi pentru fani, totul de dragul show-ului numărul 1 din acest moment, de la Antena 1. Sezonul următor, care după cum am spus se va filma tot în America, va fi prezentat de aceeaşi Irina Fodor, după ce Gina Pistol s-a retras din televiziune pentru a-şi creşte fetiţa.