Gabriela Dinu Știri 02.01.2022 18:09

Cine este câștigătorul sezonului 8 Chefi la Cuțite. Nu mai este niciun secret! Antena 1 n-a putut ascunde asta!

Cine este câștigătorul sezonului 8 Chefi la Cuțite. Nu mai este niciun secret! Antena 1 n-a putut ascunde asta!

Chefi la cuţite este aproape de final. Mai e foarte puțin timp pănă când vom vedea cum câştigătorul îşi va primi marele premiu de la Antena 1, însă numele lui s-a aflat, deja, de acum.

Reprezentanţii celor de la Antena 1 au încercat pe cât posibil să evite scurgerea de informaţii, însă nu au reuşit să împiedice aflarea secretului. Câştigătorul Chefi la cuţite, sezonul 8, de la Antena 1, este nimeni altul decât Ionuţ Belei!

Cine este Ionuţ Belei, câştigătorul Chefi la cuţite?

Acesta face parte din echipa lui Sorin Bontea, care i-a oferit şi cuţitul de aur. Povestea vieţii sale este tulburătoare iar meseria sa nu este cea de bucătar, ci electrician. La vârsta de 19 ani şi-a luat inima în dinţi şi viaţa în piept şi a plecat în Germania, pentru a lucra în construcţii. Ulterior s-a angajat ca ospătar într-un restaurant unde mai lucra şi fratele său, însă nu a rezistat prea mult la acest job deoarece nu cunoştea limba germană. Aşa că a ajuns în bucătărie, la…spălat vase.

„Mă numesc Ionut Georgel Belei, am 26 de ani şi sunt bucătar. Vin din judeţul Suceava, sunt din Gura Humorului. Locuiesc în Germania de cinci ani, acum e al şaselea. Sunt bucătar la restaurant. E greu când eşti departe de casă. Să fiu departe de ai mei e greu, nimeni nu te ajută. Asta m-ar ajuta şi pe mine să mă calmez puţin, sunt mai focos aşa”, povestea Ionuţ despre el atunci când lua contact pentru prima dată cu echipa Chefi la cuţite, la preselecţii.

Roxana Blenche a sugerat că ea ar fi câştigat concursul, după ce a urcat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care este poleită cu aur şi are în mână două cuţite. Toţi fanii săi au început să o felicite pe loc, însă nu este deloc adevărat acest lucru, iar câştigătorul concursului este chiar Ionuţ Belei.

Finala emisiunii Chefi la cuţite va fi difuzată la Antena 1 miercuri, 15 decembrie, începând cu ora 20:30.