Gabriela Dinu Știri 02.01.2022 18:31

Știm deja finaliștii de la Chefi la Cuțite, sezonul 8. Unul din ei va câștiga premiul de 30.000 de euro

Știm deja finaliștii de la Chefi la Cuțite, sezonul 8. Unul din ei va câștiga premiul de 30.000 de euro

În această seară, Chefi la cuţite îşi va desemna cei 3 finaliști, iar abia apoi vom ști cine este câștigătorul concursului culinar. Cea de-a doua semifinala va fi difuzată de Antena 1 marţi, 15 decembrie, de la ora 20:30, iar finala va avea loc miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30.

Ştiridirecte.ro a aflat deja cine sunt cei trei concurenţi care au trecut plin flăcările semifinalei şi au reuşit să prindă un loc în ultimul act. Doi dintre ei sunt printre favoriţii fanilor, Ionuț Belei și Roxana Blenche iar al treilea este, în mod total surprinzător, Maria Sandru.

Ionuţ Belei, Roxana Blenche și Cristian Boca s-au calificat în finala Chefi la cuţite

Până când vom vedea cu ochii noştri deznodământul acestui sezon, concurenţii celor trei echipe se luptă în această seară în ultimul battle pentru a se decide calificaţii în semifinala de luni, 14 decembrie, iar marţi îi vom vedea din nou în cea de-a doua semifinală.

Din informaţiile scurse până acum, am aflat că cel care a pus mâna pe marele premiu de 30.000 de euro ar fi nimeni altul decât moldoveanul Ionuţ Belei. Chiar dacă Roxana Blenche a postat şi a „scurs” în mod intenţionat informaţia că ea ar fi câştigat, postând o fotografie sugestivă. Mai exact, după ce s-a afişat poleită toată în aur, cu câte un cuţit în mână, toţi prietenii săi de pe Facebook au făcut legătura, aşa cum era de aşteptat, cu emisiunea la care participă, Chefi la cuţite, şi s-au grăbit să o felicite pentru că ar fi câştigat, însă realitatea este cu totul alta.

Ionuţ Belei este bucătar de profesie, a învăţat meserie în Germania, după ce a intrat pentru prima dată într-o bucătărie a unui restaurant pentru a spăla vasele. Roxana Blenche este prima femeie care ajunge în finala acestui concurs şi face parte din echipa lui Florin Dumitrescu, după ce iniţial a fost de partea lui Cătălin Scărlătescu.

Cristian Boca este cuţitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu. Este bucătar de profesie şi pentru a putea participa la concursul Chefi la cuţite a fost nevoit să îşi dea demisia de la jobul său din Nottingham.