Gabriela Dinu Filme & Seriale 02.06.2022 10:42

Keanu Reeves: Biografie, înălțime, filme, avere, afaceri, familie, salariu ca actor

Keanu Reeves: Biografie, înălțime, filme, avere, afaceri, familie, salariu ca actor

Keanu Charles Reeves s-a născut pe 2 septembrie 1964 la Beirut, în Liban, şi este un actor de origine canadiană. A devenit cunoscut în principal datorită rolului avut în The Matrix, când l-a interpretat pe Neo, apoi a primit rolul lui Ted Logan, din Bill & Teds Excellent Adventure.

A mai interpretat şi rolul lui Kevin Lomax în The Devil’s Advocate şi cele mai recente producţii în care a jucat, care sunt şi ele de un real succes, sunt John Wick 1, 2, 3. Cu un succes răsunător în cinematografe, producătorii filmului au preăgtit deja partea a patra, iar Keanu Reeves va filma pentru John Wick 4. Acesta îşi negociază onorariul pentru fiecare film în parte şi nu are un salariu regulat.

Cine este, de fapt, Keanu Reeves?

Este un actor adulat în întreaga lume şi conform studiilor de piaţă este între primii 10 actori cei mai buni din America. Din 31 ianuarie 2005 acesta a primit propria stea pentagonală pe Hollywood Walk of Fame, ca recompensă pentru activitatea sa de-a lungul anilor.

În ciuda averii şi a faimei, Keanu a rămas tot timpul un om umil. Dacă actorii de teapa lui conduc super bolizi şi se răsfaţă în vacanţe şi case de lux, nu acelaşi lucru se poate spune despre el. A rămas un om obişnuit, căruia îi place să călătorească folosind mijloacele de transport în comun. Recent, acesta a fost văzut în metrou, îmbrăcat ca un om de rând, stând în picioare, în aglomeraţie.

Date Biografice Keanu Reeves: înălțime, greutate

Nume complet: Keanu Charles Reeves
Data naşterii: 2 septembrie 1964
Locul naşterii: Beirut, în Liban
Parteneră: Alexandra Grant
Greutate: 85 kg
Înălţime: 1,86 m

Viaţa lui Keanu a fost marcată de o tragedie teribilă, fiica şi soţia sa au murit la o diferenţă de un an de cealaltă. Atunci, viaţa sa personală a devenit o necunoscută pentru toată lumea, dar se pare că acesta nu ar mai fi vrut să audă de vreo relaţie. Şi-a dedicat tot timpul filmărilor. Până în prezent, când a prezentat-o lumii pe Alexandra Gant, noua sa iubită. Este singura femeie cu care Keanu s-a afişat după 20 de ani de la tragicele evenimente din viaţa sa.