Gabriela Dinu Știri 21.11.2021 15:26

Când apare la cinematografe John Wick 4. Keanu Reeves a început deja filmările

Când apare la cinematografe John Wick 4. Keanu Reeves a început deja filmările

Keanu Reeves a început deja filmările pentru al patrulea film al seriei John Wick. Deşi reprezentanţii acestuia nu au oferit informaţii despre filmări sau despre data când va fi gata producţia, celebrul actor a fost surprins în timp ce se costuma în John Wick, într-un studio din Paris.

Acolo se filmează deja primele cadre pentru filmul aşteptat de milioane de fani din toată lumea. Despre Keanu Reeves mulţi ştiu că este unul dintre cei mai modeşti actori, a fost deseori surprins în timp ce mergea cu mijloacele de transport în comun, purtând haine normale, fără fiţe şi alte lucruri.

Când va fi gata John Wick 4?

Ajuns la vârsta de 57 de ani, celebrul actor îşi răsfaţă colegii de platou cu cadouri din cele mai scumpe. Recent, acesta a vrut să le mulţumească celor din producţia John Wick şi le-a cumpărat acestora ceasuri Rolex, personalizate, în valoare de 9.150 de dolari.

Recent, Keanu a fost văzut în Paris, înconjurat de echipa sa de filma,re costumat ca John Wick şi având în faţă o carafă de vin, cu două pahare, aştepând un oaspete.

Conform informaţiilor scurse în presa de peste Ocean, se pare că acesta va apărea în toată lume aîn primăvara anului viitor, undeva în jurul datei de 22 mai 2022.

Citeşte şi:

Cea mai rapidă rețetă de chec de post. Pune doar ingredientele astea ca să ai succes maxim
Sărbători 2021. Când se aprind luminițele de Crăciun în București

După ce s-a terminat scena anterior amintită, Keanu Reeves a ieşit din camera sa de pregătire, s-a schimbat în hainele sale clasice, după care a fost văzut plecând spre casă.

Povestea tristă a lui Keanu Reeves

Keanu Revees a trecut prin clipe cumplite în trecut după ce fiica şi soţia sa au murit. La peste 20 de ani distanţă de această nenoricire, Keanu era văzut, în sfârşit, cu o altă femeie. Pesemne că rănile au început să i se vindece şi lui.