Gabriela Dinu Vedete 29.03.2023 18:46

Karim Mihai Ţiriac: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, venituri

Karim Mihai Ţiriac: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, venituri

Karim Mihai Ţiriac este unul dintre fiii afaceristului Ion Ţiriac. Acesta este rodul iubirii dintre unul dintre cei mai bogaţi români şi Sophie Ayad, o jurnalistă din Egipt.

Este deja ştiut faptul că Ion Ţiriac a fost căsătorit de mai multe ori. Prima dată s-a întâmplat în 1963 cu Erika Braedt, o jucătoare celebră de handbal la acea vreme, cu care a stat doi ani, a urmat Mikette von Issenberg, un model de profesie care i l-a dăruit pe Ion Ionuţ Ţiriac, după care s-a iubit timp de mai mulţi ani cu ziarista Sophie Ayad. Cu aceasta are doi copii pe Ioana Natalia şi Karim Mihai.

Cine este Karim Mihai Ţiriac?

Ioana are 21 de ani, iar Karim are 24 de ani. Ion Ţiriac nu a fost niciodată deschis cu privire la viaţa sa privată, de aceea nu se ştiu foarte multe lucruri nici despre copiii săi.

Karim Mihai Ţiriac a sosit în România în 2012, atunci când a fost invitat de tatăl său la inaugurarea unui complex sportiv. Nu mică le-a fost mirarea românilor noştri atunci când au observat cât de tare seamănă acesta cu fratele său mai mare, Ion Ţiriac Jr.

Karim a fost crescut de o bonă româncă, iar aceasta l-a învăţat inclusiv să vorbească limba română. Acesta a studiat la Deerfield Academy, în Statele Unite ale Americii, Massachusetts, acolo unde admiterea este una extrem de riguroasă şi se acceptă elevi din 37 de ţări în întreaga lume.

Atunci când a venit în România, Karim a făcut o mică gafă, fiind invitat la un eveniment cu ţinută obligatorie, iar el nu îşi luase în bagaj şi un costum. Ei bine, atunci Ţiriac a rugat un prieten cu origine armeană să îl însoţească pe Mihai Karim în mall, de unde şi-a achiziţionat un costum în valoare de 1500 de lei. Cunoscuţii lui Ţiriac au relatat întâmplarea amuzantă: „Ion Țiriac trebuia să mergă la o recepție cu fiul său, Karim, însă acesta nu venise pregătit cu ținuta adecvată pentru un astfel eveniment. L-a rugat pe prietenul său armean Agop Kirmiziyan să meargă cu băiatul să-și cumpere un costum elegant, dar nu foarte scump. Agop, care are fabrici de confecții, l-a dus într-un mall, cu magazine de firmă, și i-a luat un costum de 1.500 de lei.”

Date Biografice Karim Ţiriac: înălțime, greutate

Nume complet: Ţiriac Mihai Karim
Data naşterii: 2001
Locul naşterii: România
Înălţime: 1,83 m
Greutate: 75 kg

“Țiriac și-a adunat din vasta lui garderobă mai multe costume vechi pe care nu le mai purta și l-a rugat pe Agop Kirmiziyan să le modifice pentru a le purta fiul său, Karim”, au povestit cunoscuții lui Țiriac.