Ioana Filipescu Vedete 24.11.2022 12:58

Jean de la Craiova: CV, Biografie, tarif la cantari, familie, surse de venit

Jean de la Craiova: CV, Biografie, tarif la cantari, familie, surse de venit

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști, fiind foarte căutat pentru a cânta la nunți, botezuri și diferite evenimente. S-a remarcat și prin carismă și umor, dar și prin sinceritatea de care dă dovadă.

Jean a cochetat și cu actoria, având roluri în filmul românesc Poveste de cartier și în serialul State de Romania. A participat la emisiuni de televiziune, cum ar fi ”Dansez pentru tine” și ”Serviți, vă rog”.

Să mai spunem că Jean de la Craiova este singurul manelist cu vinil, ”Omul bun n-are noroc”.

Jean de la Craiova biografie

Nume complet: Jean Dumitrache
Data nașterii: 24 noiembrie 1970
Locul nașterii: București
Vârsta: 52 de ani
Parteneră: Paula, soție
Copii: Alexandru și Sabrina

Jean de la Craiova are tarif la cântări de 3.500 de euro

Carismatic, sincer, vesel și cu un simț al umorului bine dezvoltat! Ceva mai mult, deci, decât un Florin Salam sau Adrian Minune! Așa că nu e de mirare că Jean a câștigat, de-a lungul anilor, simpatia celor care aprecizază muzica de petrecere. Implicit, artistul este foarte solicitat pentru diferite evenimente, cum ar fi, spre exemplu, nunți, botezuri, cumetrii.

Surprinzător, tariful lui la cântări nu este exagerat, deși el ar fi, de ceva ani, cap de listă al artiștilor chemați la evenimente importante.

Tariful lui Jean de la Craiova este de 3500 de euro pe oră, dar pentru un recital complet, care durează patru ore, petrecăreții sunt nevoiți să plătească între 12.000 și 14.000 de euro.

Se deduce, clar, că Jean de la Craiova are o importantă sursă de venit din cântări, mai mult, manelistul a participat și la diferite emisiuni, și nu ca invitat, ci chiar prezentator, de unde i-au mai intrat niște bani în conturi.

Jean a scos și câteva piese memorabile de-a lungul carierei sale, cum ar fi: Omul bun n-are noroc (1993), Te-am trădat (2001), Dragoste blestemată (2003), Cu taraful după mine (2006), Vă pupă Jean (2010), Mi-aș da viața pentru tine (2015), Toată viața m-am distrat (2015).

Jean de la Craiova, mesaj pentru soția lui, Paula

Manelistul este căsătorit cu Paula de peste 25 de ani, iar de-a lungul timpului a fost acuzat că ar fi călcat și strâmb. Doar că Jean avea să infirme tot, invitat fiind la un post de televiziune. Mai mult, i-a transmis și un mesaj soției lui, Paula.

„Paulica, stai liniştită, că nu mă însor. Tu eşti prima, ultima şi pentru tot restul vieţii! E bine? Ca să nu mi-o iau pe cocoaşă. Am 25 de ani de căsnicie. Vreau să fac nunta de argint. Depinde de ce ai luat. Eu merg pe premiza că ce e luat e bine luat. Trebuie să faci cumva şi tu şi ea să veniţi cu ceva nou, ca în muzică. Înţelegerea, comunicarea, dragostea”, i-a transmis Jean de la Craiova Paulei, pe care o cunoștea în anul 1994.

Jean de la Craiova are doi copii, un băiat, Alexandru, și o fată, Sabrina.