Tudosie Andrei Vedete 14.07.2023 08:00

Iulia Pârlea: CV, Vârstă, Biografie, Afaceri, Înălțime, Greutate

Iulia Pârlea: CV, Vârstă, Biografie, Afaceri, Înălțime, Greutate

Iulia Pârlea a fost desemnată ca noua prezentatoare a secțiunii de meteorologie de la ProTV. Aceasta a menționat că a simțit o mare emoție în timpul procesului de selecție. Iulia are o bogată experiență în domeniul televiziunii, pe care a acumulat-o parcursul a 14 ani.

În ceea ce privește viața sentimentală, frumoasa șatenă se află într-o perioadă de singurătate. Ea a avut o relație de trei ani cu Alex Pițurcă, însă cei doi au ales să urmeze căi separate. În prezent, bărbatul este implicat într-o relație cu Cristina Ich, iar împreună au un băiețel.

Cine este Iulia Pârlea

Începând din luna martie, Iulia Pârlea a preluat rolul de prezentatoare a rubricii de vreme de la ProTV. La vârsta de 36 de ani, vedeta are o vastă experiență în televiziune și radio.

Ea a mărturisit că a simțit o mare emoție înainte de a începe, având în vedere prestigiul brandului Pro. Actualul său job i-a oferit o încredere sporită, atât în plan profesional, cât și personal. Într-un interviu, vedeta a povestit despre experiența sa în cadrul procesului de casting pentru prezentarea rubricii de vreme.

„Știu că Busu este foarte iubit de telespectatori. El este unic, nu îi pot lua locul. Suntem o echipă. Busu m-a ajutat foarte mult încă de la început! În ziua în care am dat proba, el era acolo și m-a încurajat. Mi-a spus să nu mă tem de nimic, pentru că totul se învață. Acum suntem buni colegi, el este mereu pus pe glume și ne binedispune pe toți”, a declarat Iulia Pârlea.

Iulia Maria Pârlea a avut relații cu Torje și Alex Pițurcă

Iulia a avut două relații declarate public cu jucătorii de fotbal, Gabi Torje, timp de 2 ani, și Alex Pițurcă Jr., timp de 3 ani. Înainte de acestea, prezentatoarea de la ProTV a avut o relație de 5 ani cu regizorul Iulian Moga.

Deși au existat articole în presa de scandal care au vorbit despre o relație cu Ciprian Marica, Iulia Maria a negat această informație. Înainte de a se alătura echipei ProTV în martie 2022, Iulia Maria a avut colaborări profesionale la Aleph News, Smart Radio, Telekom Sport, Digi24 și Antena 1.