Ioana Filipescu Vedete 08.12.2022 20:13

Inoke Ibacka: CV, Biografie, varsta, familie, surse de venit

Inoke Ibacka: CV, Biografie, varsta, familie, surse de venit

Inoke, fiica lui Cabral din prima căsnicie, cu Luana Ibacka, are 20 de ani și trăsături superbe. Seamănă bine de tot cu celebrul său tată, acum prezentator al emisiunii ”Ce spun românii”, de la Pro TV. Inoke a rămas în grija mamei, după ce părinții ei au divorțat, dar a păstrat o vie legătură cu tatăl ei, deși au fost și momente puțin confuze între ei.

Cabral Ibacka, una dintre vedetele trustului din Pache Protopopescu, este un tată mândru: are trei copii, Inoke, Namiko și Tiago, ultimii cu cea de-a doua soție, Andreea Ibacka.

Inoke Ibacka biografie: vârstă

Nume complet: Inoke Ibacka

Data nașterii: 29 septembrie 2002

Locul nașterii: București

Părinți: Cabral Ibacka, Luana Mitran

Inoke s-a supărat pe Cabral, dar i-a trecut repede

Fiica lui cea mare a venit pe lume în timpul mariajului de cinci ani cu Luana Mitran. Fata a crescut văzând cu ochii, iar acum este o domnișoară stilată și foarte atrăgătoare. De care Cabral este tare mândru, chiar dacă fetița lui s-a supărat pe el. Motivul?

Chiar Cabral îl dezvăluia. „Fata cea mare este supărată pe mine și nu comunicăm. Nu sunt ce trebuie la casa omului, așteptăm. Știe, a aflat. Este perioada aceea dificilă din viața unei femei”, a spus Cabral.

Dar s-au împăcat! „A fost supărată 3 săptămâni. Poate de afară se vede cumva… acasă e bine totul”, a anunțat Cabral. Fiica lui se supărase imediat ce a aflat că tatăl ei urma să devină tată pentru a treia oară.

Inoke nu vrea să fie vedetă

Deși diferența de vârstă dintre ea și frații ei vitregi e una destul de mare, Inoke a fost mereu deschisă să-i cunoască și să facă parte și din viața lor. Chiar mai mult, ea i-a ales numele surioarei sale, Namiko, la scurt timp după aceasta a venit pe lume.

Inoke a dat dovadă de maturitate încă de pe când era doar o copiliță. La doar patru anișor, îi spunea mamei ei că că vrea să stea departe de ”sticlă”, iar Cabral și Andreea i-au respectat dorința. Inoke nu a vrut să fie persoană publică și nu a fost.

Inoke Ibacka studiază în străinătate

Fata lui Cabral studiază în străinătate. Este foarte silitoare, cu rezultate foarte bune la școală și la examenul de bacalaureat, susținut în vara lui 2021.

Crescută mai mult de mama sa, după divorțul de Cabral, Inoke este mândria Luanei, de altfel, chiar ea a anunțat că fata ei a plecat să studieze în străinătate.

”Ca părinte… nu ai învățător în viață, mai bun, decât propriul copil. Am invățat T O T cu ea. De un an.. dorul… Pentru un zâmbet de-al ei aș înconjura pământul. Te ♥️, ești perfectă!”, a scris fosta soție a lui Cabral, pe Facebook, unde a atașat și o fotografie cu Inoke.