Gabriela Dinu Știri 25.02.2021 11:55

Detaliul care le-a scăpat tuturor! Ce a avut Halep asupra ei în momentul vaccinării!

Detaliul care le-a scăpat tuturor! Ce a avut Halep asupra ei în momentul vaccinării!

Simona Halep s-a vaccinat împotriva coronavirusului miercuri, 24 februarie, la Institutul Cantacuzino. Vizibil emoţionată, cea mai bună jucătoare de tenis din România, s-a îndreptat către centrul de vaccinare îmbrăcată aparent simplu, dar extrem de costisitor în esenţă.

I-a fost luată temperatura, 36,2, după care s-a aşteptat cuminte pe scaun. La scurt timp după vaccinare, Halep a povestit cum a fost: „Sunt bine, am avut un pic de emoţie. Îmi doream (să mă vaccinez – n.r.), dar, bineînţeles, că tot timpul am emoţii când se întâmplă ceva. Am venit cu sufletul deschis şi sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că este spre binele tuturor acest vaccin şi, de aceea, am şi hotărât să îl fac pentru că este bine pentru noi, pentru sănătate şi sper cât mai mulţi oameni să se vaccineze.

Cât costă perechea de adidaşi cu care Simona Halep a mers la vaccinare

Am primit flori. Mă bucur tare mult că am venit aici şi s-au ocupat foarte bine de mine şi le mulţumesc foarte mult”, a spus Simona Halep, după ce şi-a primit prima doză din vaccinul Pfizer. Românca se va prezenta pentru rapel 21 de zile mai târziu, la acelaşi centru.

Legat de ţinuta Simonei Halep, ei bine, la o primă vedere pare totul simplu, îmbrăcăminte şi încălţăminte sport, o geantă casual. Dar dacă vă uitaţi mai bine, geanta ei este una Hermes, care costă o avere. La fel şi adidaşii săi. Se numesc Jordan 1 Retro High în colaborare cu Off-White şi sunt făcuţi de sponsorul ei tehnic, Nike.

Simona Halep la centrul de vaccinare de la Institutul Cantacuzino, purtând adidaşii Nike de aproape 5.000 de euro
Simona Halep la centrul de vaccinare de la Institutul Cantacuzino, purtând adidaşii Nike de aproape 5.000 de euro

Pentru această pereche de pantofi sport trebuie să scoţi din buzunar suma de 4.550 de euro. Mai exact, în lei, simpla pereche de adidaşi purtată de Simona Halep la vaccinare costă 22,178.06 de lei.

Ce avere are, de fapt, Simona Halep?

O mică avere ar spune unii, dar nu şi pentru Halep, care are o avere colosală câştigată doar din tenis, fără să mai punem la socoteală şi contractele de imagine.

Conform WTA, de când a atins statutul de jucător profesionist, Simona Halep a câştigat din tenis 37,426,198 de euro! De aceea poate că nici nu se uită la bani atunci când vrea să îşi cumpere o pereche de adidaşi Nike sau o geantă Hermes.