Gabriela Dinu Vedete 30.09.2023 08:53

Imogen: CV, Biografie, Varsta, surse de venit, nume real

Imogen: CV, Biografie, Varsta, surse de venit, nume real

Imogen este un cunoscut vlogger din România, născut pe 30 mai 1992, în Giurgiu, care s-a făcut remarcat în urma scandalurilor cu care a apărut în presă.

Numele său real este Marius Neagu şi în urmă cu trei ani a făcut insterie pe internet, după ce şi-a dat întâlnire cu fanii în centrul oraşului Buzău. A fost nevoie atunci de intervenţia Poliţiei pentru a calma spiritele.

Cine este Imogen şi cu ce se ocupă, de fapt?

După cum v-am spus, Marius Neagu – Imogen este un personaj din online-ul românesc, ce scoate bani frumoşi din conţinutul postat de el pe site-urile de socializare.

Pe pagina de Facebook este urmărit de peste 15.000 de persoane, pe Instagram are 291.000 de urmăritori, pe Tik Tok are peste 7 milioane de aprecieri şi 425.000 de urmăritori, iar la canalul său de YouTube, unde s-a consacrat, sunt nu mai puţin de 376.000 de abonaţi.

Chiar dacă a fost implicat în diverse scandaluri, despre care vom relata în rândurile care urmează, Imogen s-a implicat şi în ajutorarea persoanelor fără posibilităţi. Recent, a ajutat un urmăritor să îşi plătească datoria către chiriaş, după ce acesta i-a lăsat un comentariu la un video.

Date biografice Imogen

Nume complet: Neagu Marius
Data naşterii: 30 mai 1992
Locul nașterii: Giurgiu
Partener: singur

Despre scandaluri, vă putem spune că peste 3000 de persoane au mers la Buzău să-l vadă în centrul oraşului. Aceştia l-au luat cu asalt şi doar intervenţia poliţiştilor au făcut ca acesta să iasă nevătămat dintre ei: ”Mulțumiri sutelor de persoane prezente. Domnii polițiști nu mi-au făcut nimic, am mers cu ei la secție unde mă așteptam să primesc o amendă foarte mare, am ales să evit tot scandalul și am plecat pe ușa din spate unde aceștia m-au dus la mașina mea. False Ştiri, au fost chiar ok! Era ceva neorganizat totuși”, a spus vloggerul după acel episod.

Născut şi crescut în Giurgiu, Imogen îi sfătuieşte pe toţi cei care locuiesc în oraş să facă tot posibilul şi să se mute cât mai repede: „Giurgiu este oraşul în care nu ai vreo şansă. Te poţi angajeaza doar pompier, jandarm, poliţist, în altă parte nu ai unde. Vreau să-i învăţ pe ăştia, copii din Giurgiu, care se uită la mine: bac-ul şi apoi la Bucureşti… să scape. Este o închisoare în Giurgiu. Dacă-l aduci pe Dragnea în Giurgiu, plânge mai rău ca la puşcărie. Nu ai ce să faci, este foarte mic, foarte naşpa. Toată lumea trebuie să plece din Giurgiu. Bă, lasă-ţi oraşul gol”.