Cazacu Dana Actualitate 21.12.2021 05:05

Horoscop zilnic, azi, 14 iulie 2020. Zodiile care trebuie să accelereze etapele noilor proiecte

Horoscop zilnic, azi, 14 iulie 2020.  Zodiile care trebuie să accelereze etapele noilor proiecte

Conform horoscopului de pe site-ul dailyhoroscope.com, astăzi puteam să realizăm tot ce ne-am dorit, deoarece Luna se află între Taur și Mercur din Rac, creând un sextil de susținere. Astăzi dorințele pot deveni realitate, cu condiția să ne asumăm responsabilitatea pentru viața noastră. Manifestându-ne dorințele, dăm drumul la credințe și comportamente care nu ne mai servesc, devenind versiuni mai bune ale noastre.

Horoscop zilnic, azi, 14 iulie 2020. Zodiile care trebuie să accelereze etapele noilor proiecte

Iată ce spun astrele, pentru ziua de astăzi, 14 iulie 2020:

Horoscop Berbec – 14 iulie 2020

Trebuie să abuzezi de putere sau să profiți de prestigiul tău, pentru a ajunge în top-ul jocului. Atuul tău este ieșitul în natură. Veți construi o bază puternică de putere, conectându-vă cu toată lumea la toate nivelurile unei organizații. Chiar și rivalii vor plăcea pe cineva pe care place tot universul. Atunci când cineva te deranjează, sună-l sau invită-l la prânz, punându-i multe întrebări despre el, pentru a-i disipa rapid puterea. Nu o să mai fie nevoie să-i confruntați cu privire la comportamentul lor.

Horoscop Taur – 14 iulie 2020

Este inutil să încerci să schimbi modul diferit de a gândi a altora. Adoptați o atitudine permisivă față de prieteni, colegi de muncă precum și cu alte persoane cu care interacționați mai des. Stați departe o perioadă, de persoanele care au convingeri odioase. Pentru ca ceilalți să îți adopte modul de a gândi și de a face lucrurile, trebuie să fii un exemplu. Cu timpul, aceștia se pot schimba.

Horoscop Gemeni – 14 iulie 2020

Relația strânsă după care tânjeai față de un prieten, iubit sau partener de afaceri, te-a ocolit. Dar nu v-a fi mereu la fel. În loc să plângeți după ce nu aveți, imaginați-vă cum ar fi dacă ați obține parteneriatul dorit. Vă imaginați că discutați cu cineva care vă îngrijește și care vă anticipează nevoile și dorințele. Această evadare vă prinde bine și până la finalul zilei poate observați că această rezistență pe care ați întâmpinat-o, este un semn pentru a opri răsturnarea lucrurilor.

Horoscop Rac – 14 iulie 2020

Să îți pui nevoile deoparte de dragul altora nu mai funcționează. Lipsa atenției personale te-a făcut să te simți trist și neliniștit. Astăzi este timpul să vă restabiliți echilibrul în viață. Nu mai așteptați zilele în care vă puteți relaxa și bucura de distracțiile preferate. Anulați tot ce era programat pentru astăzi, fără să vă lăsați opriți de activități. Petrecerea zilei lângă apă sau o plimbare prin grădină vă face sufletul să întinerească.

Horoscop Leu – 14 iulie 2020

Nu te lăsa tentat să mergi peste cap cu îngăduința, deoarece Soarele se opune lui Jupiter, care se află în Casa a șasea, cea a obiceiurilor de sănătate. Asigurați-vă astăzi că nu exagerați cu mâncarea și băutura și că îi oferiți sistemului dumneavoastră imunitar un combustibil imunitar precum apa și produsele proaspete. Concentrați-vă pe ceea ce câștigați, nu pe ceea ce renunțați pentru a avea un stil de viață sănătos. Când începeți să simțiți efectele pozitive ale alegerilor pe care le-ați făcut, atunci veți menține aceste comportamente.

Horoscop Fecioară – 14 iulie 2020

Lăsați vremurile bune să treacă. Opriți ceva plăcut astăzi ca să participați la sarcini și responsabilități, distrându-vă în tot acest timp. Nu asociați munca cu un calvar. Pune-ți masca de optimist și zâmbește și râde în timp ce faci afaceri. Lucrurile se vor face mai repede spre surprinderea ta. Făcând din mers toate acestea creierul dumneavoastră va avea implicarea necesară. Mintea și spiritul vor fi mulțumiți la sfârșitul zilei.

Imagine Univers, planete.
Horoscop zilnic, azi, 14 iulie 2020. Zodiile care trebuie să accelereze etapele noilor proiecte.

Horoscop Balanță – 14 iulie 2020

Viața ideală pentru tine e cea de familie. Chiar dacă nu vă puteți cumpăra casa visurilor imediat, concentrându-vă intențiile puteți aduce această posibilitate mai aproape de a se realiza. Gândește-te la mobilierul și lucrările de artă pe care le vei cumpăra pentru viitoarea locuință, gândește-te la ce vei arunca și la spațiile exterioare în detaliu. Arată-i Universului ce îți dorești, că este de partea ta.

Horoscop Scorpion – 14 iulie 2020

Chiar dacă nu aveți pregătirea necesară, puteți ajunge în vârful jocului. Profitați de ocazie pentru a învăța, din documentare sau tutoriale online. Poate fi utilă și citirea manualelor pas cu pas sau a cărților. După învățarea celor de bază, vă puteți întâlni cu un expert pentru a lua lecții practice. Asta ar putea fi o descoperire uriașă pentru tine. Secretul este să luați inițiativă acum nu să așteptați să vină norocul. Timpul este important.

Horoscop Săgetător – 14 iulie 2020

Dacă aruncați cu bani, nu dispare o problemă. Soare se opune lui Jupiter, care se află în Casa Banilor. Luptați pentru problema care trebuie rezolvată. Concentrați-vă doar pe job-uri care necesită atenția dumneavoastră deplină. Situația se va rezolva fără costuri suplimentare, încet dar sigur.

Horoscop Capricorn – 14 iulie 2020

Ruperea unei relații poate fi o pierdere regretabilă. Reevaluați-vă prioritățile. Până acum ați fost preocupat de sine, dar asta nu înseamnă că trebuie să îi neglijați pe ceilalți. Orientați-vă atenția către cel mai bun prieten, partener sau asociat. Întrebați-l ce face și ce vise are. Petreceți timp împreună, pentru a consolida relația.

Horoscop Vărsător – 14 iulie 2020

O perspectivă diferită te poate ajuta să transformi lucrurile, când ești tulburat. Conștientizați că vă aflați într-o situație mai bună decât mulți oameni din lume. Opriți-vă pentru a mulțumi pentru casă, masă și prietenie. Crează-ți propriile liste de recunoștință mentală. În timp ce munciți ascultați muzica cu care ați crescut. Păstrați-vă calmul și totul va decurge lin. Dacă apare un gând neplăcut, ignorați-l și treceți la altele satisfăcătoare. Nu gândiți negativ.

Horoscop Pești – 14 iulie 2020

Prietenii sau colegii cer prea mult de la dumneavoastră. Decât să încercați să vă eschivați, mai bine plecați undeva pe cont propriu. Persoanele dragi vor învăța să se descurce și singure, iar relația va deveni mai puternică. Oamenii te iubesc pentru amabilitate, umor, compasiune, nu pentru munca depusă. La întoarcere toți vor dori să vorbească cu tine.