Ioana Filipescu Vedete 26.09.2022 20:57

Gicu Gojira: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, familie

Gicu Gojira: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, familie

Gicu Gojira (38 de ani) este un personaj discret, dar cifrele și invitații din podcasturile DJ-ului sunt, am putea spune, amețitoare. Omul este pe val, iar, de curând, și viața sentimentală a fost ”completată”: se iubește cu Alexandra Ungureanu!

George Dorin Andreescu este numele real al lui Gojira, unul dintre cei mai vizionați „podcasteri” din România. Un personaj pe val acum și care are o impresionantă poveste despre cum să escaladezi în carieră.

Gojira (dreapta), alături de Dragoș Mușat, în filmul Strada Speranței

Gojira a vrut la… Medicină!

Gicu Gojira s-a născut în Țăndărei, acolo unde avea să termine liceul. Și, imediat după absolvire, se muta în București, pentru că voia să urmeze cursurile Facultății de Medicină. Dar… De mic a știut că este făcut pentru muzică! Firesc, din moment ce a dus trei ani de pian și doi de canto, ba chiar a făcut parte și din corul școlii.

La 16 ani se apuca de cântat, iar la 21 începea să mixeze. A debutat singur, printr-o serie de concerte, iar apoi a început colaborarea cu prietenul său, Kosak. Anii s-au scurs, iar Gojira este, în momentul actual, om de radio, producător muzical și Dj, podcaster.

Ce scrie în CV-ul lui Gicu Gojira

Gicu Gojira este un artist cu o vastă cultură muzicală. A făcut parte din echipa emisiunii ”Selectro” (la Activ FM), una dintre primele emisiuni care promova, cinstit, muzica electronică în FM-ul românesc.

Iar în materie de producție, Gojira & Kosak apar deja pe mai multe compilații autohtone, dar și din străinătate. Și tot alături de colegul său Kosak, au colaborat, ca producători, cu artiști autohtoni cum ar fi Timpuri Noi, Omul cu Șobolani, Da Hood Justice, Dagga sau Sistem.

Ca Dj, Gojira a reușit să capteze atenția prin diversitate. A îmbinat mai multe stiluri, de la breakbeat până la techno și electro, ba s-a dus și înspre hip-hop și rock. De altfel, într-un an și jumătate, reușea să mixeze alături de Rafik, Adam Freeland, DJ Quest sau Black Sun Empire. A mixat, alături de partenerul lui, Kosak, la ”Vienna Days in Bucharest”, în 2004, și în deschiderea concertului Faithless, de la Arenele Romane, în 2005. A participat, alaturi de bunul sau prieten Marika și de Dj Food, Scratch Perverts, U.N.K.L.E. și Coldcut la succesul festivalului DeltaMusicFest, organizat în Delta Dunării, în 2007.

”Cea mai mare ascensiune”, la premiile Nights.ro 2007, când  Gojira a ocupat locul 4.

Alexandra Ungureanu, iubita lui Gojira

Gicu Gojira: salariu, avere, familie

Gicu Gojia s-a redescoperit în serialul de comedie Strada Speranței, unde face un cuplu de nota 10 cu Dragoș Mușat.

Cei doi interpretează în serial rolurile Veveriță (Dragoș Mușat) și Ciocan (Gicu Gojira), ”locotenenții” lui Viorel Teodorescu (Ovidiu Niculescu). Două personaje pline de umor, care lucrează împreună la service-ul auto al lui Viorel.

Ciocan execută ce i se ordonă. Cară bagaje, pune faianță, sapă șanturi, face piața, plimbă câinii.

Un serial care i-a rotunjit veniturile lui Gicu Gojira, care câștigă din reclamele din podcastul lui, „Aproximativ discuții”, unde are invitați de marcă, precum Dani Oțil, Jador, Nane, Maurice Munteanu, Părintele Necula, Tudor Chiliră, Mihai Trăistariu, Irina Rimes și mulți alții.

Tot în podcastul lui avea să-și cunoască iubita, pe Alexandra Ungureanu, câștigătoarea celui de-al șaselea sezon de la ”Bravo, ai stil!”