Gabriela Dinu Știri 29.01.2023 23:05

Gianina Corondan: vârstă, CV, înălțime, greutate, foști iubiți, familie

Gianina Corondan: vârstă, CV, înălțime, greutate, foști iubiți, familie

Gianina Corondan este o cunoscută actriţă, prezentatoare TV şi cântăreaţă din România, născută pe 30 ianuarie 1971, în zodia Vărsător. A prezentat Vremea, Generaţia Pro, Ora G, Stele de…5 stele alături de Cosmin Cernat, după care a ajuns dirigintă la Şcoala vedetelor, producţie care a făcut celebri mulţi artişti din prezent.

A făcut carieră în TVR şi este o fire sensibilă şi spirituală. Citatul său preferat aparţine unui filozof bulgar şi e la fel de simplist precum Geanina, „Daca e – e, daca nu e – nu e”.

Ce scrie în CV-ul Gianinei Corondan

Contrar visului său din copilărie, acela de a deveni taxator de autobuz, Gianina Corondan a făcut studiile la ASE, specializându-se în Finanţe. A fost devotată şi a primit porecla „cief” în facultate, fiind una dintre şefele de grupă antipatice printre colegii săi. Gianina Corondan are o înălţime de 1,72 m şi 55 de kilograme, niciodată nu s-a luptat cu problemele privind greutatea şi chiar a militat pentru  sport, chiar dacă fizicul nu i-a impus niciodată, ci a făcut din plăcere.

În trecut, a circulat în presa românească o veste tragică şi de neînchipuit, aceea că Gianina Corondan ar fi murit. Adrian Pescariu ar fi anunţat asta pe pagina sa de Facebook şi toţi fanii şi apropiaţii vedetei au înlemnit. Din fericire, totul a fost o ştire falsă, neverificată din nicio sursă, care doar a panicat lumea:

Biografie Gianina Corondan
Data naşterii: 30 ianuarie 1971
Studii: Finanţe – Bănci în cadrul Academiei de Studii Economie, Bucureşti
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,72 m

„N-am murit și nici bolnavă nu sunt. N-ai pe cine da în judecată după astfel de mesaje, pentru că nimeni nu-și însuşeşte vina. Mă pregătesc de aniversare (ziua ei la 30 ianuarie, n.r.) şi vreau să fac din nou televiziune”, spunea atunci Gianina Corondan.

Gianina Corondan a avut o singură relaţie publică, pe restul le-a ţinut ascunse. A fost căsătorită cu Mihai Anton, un fost coleg din Teatrul Studenţesc Podul, din 2005. Mariajul a durat doar doi ani, până în toamna anului 2007 când s-au despărţit amiabil, la notar. Nu exclude o altă căsătorie pe viitor, dar nici nu se gândeşte la asta, după cum spunea chiar ea:

„Nu pot să zic niciodată, nu mă tentează în mod special. Oamenii care se găsesc, se căsătoresc şi se iubesc ca în prima zi sunt febleţile mele. Dacă cineva şi-a gasit perechea nu înseamnă că şi ţie îţi e dat şi poate că alta e fericirea ta, să te arunci în meserie”, spunea Gianina Corondan despre viaţa sa personală.