Ionuț Nițulescu Trending 23.12.2022 02:40

Primul divorț din 2021! Au decis să-și spună adio după 6 ani de căsnicie

Primul divorț din 2021! Au decis să-și spună adio după 6 ani de căsnicie

Pentru ei, anul 2021 vine cu un divorț. Au împreună o fetiță și șase ani de căsnicie, însă au decis să-și spună adio. De-a lungul timpului s-a tot zvonit că relația dintre ei scârțâie, însă acum cei doi au recunoscut că vor divorța.

Nu este pentru prima dată când s-au separat, însă se pare că lucrurile nu mai funcționează între ei. Oana Roman și Marius Elisei au decis să continue pe drumuri separate. Oana a fost cea care a făcut anunțul pe rețelele de socializare, chiar înainte de Crăciun.

Primul divorț în showbiz din 2021

În mesajul publicat pe Instagram, Oana a dezvăluit că aceasta nu a fost decizia ei și că a făcut tot ce a putut pentru a-și salva relația cu tatăl fiicei ei:

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a transmis Oana Roman.

Primul divorț din 2021! Au decis să-și spună adio după 6 ani de căsnicie
Sursă foto: instagram.com

Oana Roman, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit că nu există nicio șansă de împăcare și vor ajunge la divorț, deoarece relația dintre ei nu este tocmai bună. Cei doi nu-și mai vorbesc. Tot ea a dezvăluit că Marius a rămas cu afacerea pe care amândoi au pornit-o împreună în pandemie.

”Eu mi-aș dori ( n.r să vorbesc), pentru că sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le vorbim în legătură cu Isa, dar doar eu îmi doresc asta.”, a spus Oana Roman pe Instagram!

Citește și: Ștefan Bănică jr: vârstă, CV înălțime, foste iubite, salariu la Antena 1

Oana Roman și Marius Elisei își spun adio

Potrivit zvonurilor, Marius Elisei ar avea deja o nouă iubită, cu care a petrecut sărbătorile de iarnă. Problemele din relația cu Oana durează de ceva vreme, mai ales că aceasta nu este prima dată când cei doi ajung la o separare.

Oana Roman s-a căsătorit cu Marius Elisei, mai tânăr cu zece ani decât ea, în urmă cu 6 ani. Tot atunci și-au botezat fetița. Mulți au privit căsnicia lor cu scepticism, mai ales că s-a spus de mai multe ori că Marius nu mai împarte aceeași masă și același pat cu soția lui. Acum pare că nimic nu le va mai salva căsnicia.