Gabriela Dinu Vedete 19.10.2022 10:08

Gheorghe Nicolae – Gigi Burger: CV, vârstă, salariu, ocupaţie – Chefi la Cuţite 2022

Gheorghe Nicolae - Gigi Burger: CV, vârstă, salariu, ocupaţie - Chefi la Cuţite 2022

Gheorghe Nicolae este unul dintre concurenţii din echipa lui Sorin Bontea de la Chefi la cuţite, sezonul 10, din 2022. Este originar din Ploieşti, acolo unde lucrează în propriul fast-food.

I se spune Gigi, are 28 de ani şi este pasionat de bucătărie, în care a intrat prima dată pe vremea când avea doar 18 ani. Este absolvent al Liceului Elie Barbu din oraşul natal şi după terminarea studiilor a început să lucreze într-o bucătărie în care făcea pui la jar.

Cine este Gigi Burger de la Chefi la cuţite 2022

A făcut fotbal până la vârsta de 18 ani şi a lucrat în Anglia timp de doi ani. Este un concurent efervescent, care a mărturisit încă din faza preselecţiilor că îşi doreşte să ajungă în echipa lui chef Sorin Bontea pentru a concura şi a-l impresiona pe Cătălin Scărlătescu:

„E mare frumuseţe aici, de abia aşteptam să vin, să dau de Cătălin Scărlătescu, să ne ciondănim. Îmi doresc foarte mult să ajung în echipe, să-l ajut pe chef Bontea să-l bată pe Scărlătescu şi ceilalţi. Ne potrivim prea bine, îmi place rău de el. Simt că personalitatea mea se aseamănă cel mai mult cu el şi de aceea aş dori să fiu în echipa lui. Simt că suntem prieteni, aşa am impresia. Sper să-i dau pe spate pe chefi, de mult îmi doresc să vin aici”, spunea Gigi Burger la testimoniale.

Acesta a continuat seria povestirilor despre viaţa lui: „Provin dintr-o familie normală, am un frate mai mare, m-a ajutat mereu când eram mic. Am fost fotbalist, am jucat până la 18 ani, dar nici viaţa de fotbalist nu a fost pentru mine şi am ajuns în bucătărie. După ce am terminat cu fotbalul şi liceul, mi-am găsit primul job într-o bucătărie cu pui la jar. Am ajuns bucătarul principal la grill.

Date Biografice Gheorghe Nicolae – Gigi Burger

Nume complet: Gheorghe Nicolae
Data naşterii: 1994
Locul naşterii: Ploieşti, România

Asta m-a ajutat să ajung unde sunt acum. Deţin un fast-food de burgeri, sunt reţetele mele. Totul merge ca o afacere de familie, fiecare zi e o bucurie pentru mine. Acolo este viaţa mea, tot ce însemn eu se regăseşte în acest fast-food”.

A venit la Chefi la cuţite însoţit de iubita lui, cea care a avut încredere în el şi l-a înscris în competiţie fără ca el să ştie: „Mă consider un amator profesionist, sunt cel mai bun executant. Astăzi sunt susţinut de iubita mea, în general îmi aduce foarte mult noroc, sper şi astăzi”.