Gabriela Dinu Știri 16.11.2022 00:06

Cand este finala Chefi la Cutite 2022

Cand este finala Chefi la Cutite 2022

Chefi la cuţite a debutat în această toamnă cu un nou sezon la Antena 1 şi o mulţime de surprize. În primul rând, Gina Pistol a revenit la prezentarea emisiunii, ajutând-o pe Irina Fodor, cea care i-a ţinut locul cât ea a fost în concediu de creştere copil.

Finala Chefi la Cutite e pe 1 decembrie

Şi modul în care se desfăşoară probele s-a schimbat, fiecare ediţie reprezentând o provocare uriaşă pentru concurenţii care au şansa de a pune mâna pe amuletele cre le vor schimba viaţa în concurs. Pentru cine nu poate ajunge în faţa televizorului în zilele de marţi şi miercuri, atunci când se difuzează la Antena 1, pot urmări toate ediţiile pe Antena Play.

Acestea sunt disponibile şi după finalizarea transmisiei şi tot acolo veţi putea vedea şi ediţiile precedente din aceste emisiuni şi nu numai. Abonamentul lunar pe această platformă este de 8 euro şi veţi avea acces la toate facilităţile şi emisiunile, inclusiv Chefi la cuţite.

Emisiunea este în plină desfăşurare, iar fanii au afkat deja când va avea loc marea finală şi când vor afla cine este câştigătorul sezonului cu numărul 10, de la Antena 1.

Citeşte şi:

Câştigător Chefi Fără Limite. Cine a câştigat primul sezon al emisiunii produse de Antena 1
Totul despre Mona Segall, producătorul emisiunilor Chefi la Cuțite și Asia Express. Cine este și ce salariu are la Antena 1

Astfel, marele câştigător Chefi la cuţite 2022 va fi desemnat pe 1 decembrie, de ziua Romaniei atunci când fanii vor afla cine este concurentul care va pleca acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro.