Gabriela Dinu Vedete 21.10.2022 09:06

George Mihaita: CV, Biografie, varsta, surse de venit, familie, salariu

George Mihaita: CV, Biografie, varsta, surse de venit, familie, salariu

George Mihăiţă este un actor celebru din România, născut pe 23 septembrie 1984 la Moreni, în judeţul Dâmboviţa. Este absolvent al UNATC, secţia de Actorie, în clasa profesorului Sandu Manu.

Din 2000 a devenit directorul Teatrului de Comedie din Bucureşti. Pe 13 decmbrie 2002, acesta a fost decorat cu Ordinul naţional Serviciul Credincios în grad de cavaler pentru devotamentul şi munca depusă în industria teatrului românesc.

Ce scrie în CV-ul lui George Mihăiţă, Bebe Măcelaru din Clanul?

În prezent, pe George Mihăiţă îl puteţi vedea la Pro TV, în serialul Clanul, unde interpretează personajul negativ al filmului, pe Bebe Măcelaru. Alături de el, în producţia românească mai joacă şi Şerban Pavlu, George Ivaşcu, Carmen Tănase, dar şi alţi actori tineri, precum Denis Hanganu, Marian Olteanu sau Theo Rose.

Pe lângă rolurile din filmele celebre, a jucat inclusiv în Liceeni, acesta mai face bani frumoşti şi din teatru, apariţiile TV. Totodată, a mai apărut şi în alte seriale româneşti, precum Urmărirea, Muşatinii, Secretul Mariei, Vine poliţia, Moştenirea şi Adela.

Are venituri uriaşe obţinute din meseria sa de bază, de actor, şi conform declaraţiei de venituri, acesta încasează 16.738 de lei pe lună din salarii, plus indemnizaţia de merit.

Date Biografice George Mihăiţă: înălțime, greutate

Nume complet: Mihăiţă George
Data naşterii: 23 septembrie 1984
Locul naşterii: Moreni, Dâmboviţa
Parteneră: Delia Seceleanu

George Mihăiţă este căsătorit cu Delia Seceleanu, în vârstă de 50 de ani, alături de care are doi băieţi, pe Vlad Mihăiţă şi Andrei Mihăiţă. În 2007, căsnicia sa era umbrită de un eveniment extrem de neplăcut, după ce George Mihăiţă îşi bătea soţia, pe Delia, cu o veioză, într-o cameră de hotel din Edinburgh.

La vremea aceea, presa scria că celebrul actor s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului şi s-ar fi enervat după ce a ieşit o faţa hotelului şi a văzut-o pe Delia Seceleanu discutând cu doi bărbaţi. A fost un eveniment major inclusiv pentru presa din Marea Britanie, după ce a fost nevoie de intervenţia managerului hotelului pentru a se calma spiritele.

„După ce a ciocănit la ușă mai multe minute, Mihăiță i-a permis să intre în cameră, însa era atât de supărat, încât a luat o veioză de pe masă și a lovit-o în cap”, a declarat atunci inspectorul de Poliţie Malcom Stewart.

Serialul Clanul, în care joacă şi George Mihăiţă, se difuzează în fiecare luni, la Pro TV şi este disponibil online, pe Voyo.