Gabriela Dinu Vedete 19.10.2022 10:31

Gabriel Drăgușanu: CV, vârstă, salariu, ocupaţie – Chefi la Cuţite 2022

Gabriel Drăgușanu: CV, vârstă, salariu, ocupaţie - Chefi la Cuţite 2022

Gabriel Drăguşanu este concurent la Chefi la cuţite 2022, în echipa lui Sorin Bontea. Vine din Germania şi are o poveste de viaţă tulburătoare.

Are 36 de ani, a locuit în Târgovişte, Roman, Ilfov, Roma, Napoli şi Limburg, din Germania, acolo unde lucrează ca bucătar în prezent. Odată cu participarea la Chefi la cuţite spune că îşi va pierde serviciul pentru că nu poate lipsi mai multe zile de la post: „Sunt din Târgovişte, părinţii mei locuiesc în Roman, am avut şi eu domiciliul acolo. Acum locuiesc în Ilfov, cu soţia. Am un copil care s-a născut în Italia şi celălalt în Germania, deci e complicat.

Cine este Gabriel Drăguşanu de la Chefi la cuţite, sezonul 10

Mi-aş dori foarte mult să ajung în bootcamp, să văd şi eu senzaţia de acolo. Ştiu că voi fi concediat de la muncă, dar nu-i problemă, pentru că o experienţă din asta nu o trăieşti toată viaţa. Cred că merit şi eu aşa ceva, mai ales la câte am trăit”.

A intrat în bucătărie prima dată la vârsta de 18 ani, atunci când s-a angajat la o pizzerie din Roma. Anturajul în care s-a băgat i-a făccut mult rău, mărturiseşte el, pentru că ajunsese să vândă droguri pentru a face bani. A reuşit, în cele din urmă, să scape de aceste probleme şi s-a mutat în Napoli.

Date Biografice Gabriel Drăgușanu – Gigi Burger

Nume complet: Gabriel Andrei Drăgușanu
Data naşterii: 1986
Locul naşterii: Târgovişte, România
Parteneră: Alina Drăguşanu

„Sunt bucătar din 2005. Am mers în italia la 18 ani şi de acolo am început aventura în bucătărie şi pizzerie. În 2012 am hotărât cu soţia mea să-mi găsesc de muncă în Germania. Am avut un anturaj rău în Roma, eram dealer de droguri, şi m-am mutat în Germania.

Am plecat din Germania de la muncă, mâine dimineaţă sunt la aeroport, mă întorc, i-am zis chefului că sunt bolnav, am febră, mâine deja mă voi simţi mai bine”, a mai spus Gabriel Drăguşanu.

Acesta este căsătorit cu Alina Drăguşanu, cea care l-a şi înscris la Chefi la cuţite, ca dar de nuntă. A început să plângă de emoţie şi de bucurie când cei trei chefi i-au oferit cuţitele şi şansa de a merge mai departe şi l-a ales, în cele din urmă, pe Sorin Bontea.