Ioana Filipescu Vedete 10.01.2023 17:44

Francisca: CV, varsta, biografie, inaltime, familie, surse de venit

Francisca: CV, varsta, biografie, inaltime, familie, surse de venit

Francisca Dulceanu, supranumită Kim Kardashian de România, este o cântăreață care, la un moment dat, a cochetat și cu televiziunea. A prezentat rubrica meteo de la ”Vorbește lumea”, în locul Vivianei Sposub, care plecase. Dar a renunțat și s-a focusat pe activitatea artistică.

Francisca a ajuns în anenția publicului telespectator pe când avea 18 ani. Atunci, a participat la X Factor România și i-a lăsat mască pe jurații Delia, Bittman și Cheloo cu melodia At last, a Ettei James, care au crezut că este profesionistă.

Francisca biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Francisca Dulceanu

Data nașterii: 20 noiembrie 1993

Locul nașterii: Botoșani

Vârsta: 27 de ani

Înălțime: 1,59 m

Greutate: 49 de kg

Francisca, victima bullyingului încă de când era la grădiniță

A început să cânte la doar cinci ani – o mică vedetă – și a continuat cu teatru, dans. Era vioara întâi la grădiniță, apoi la școală. Lesne de ghicit, primea rolurile principale la serbări. Invidia nu a întârziat să apară.

”Am fost victima bullyingului încă din grădiniță. Eu nu am avut niciodată mulți prieteni, ci doar câțiva buni din copilărie, care îmi sunt prieteni și în prezent. Fiind expusă, pentru că eu cânt de la vârsta de cinci ani, tot de atunci am început să fac teatru, dansuri, aveam spectacole, concursuri și, ca atare, cam primeam rolurile principale și la serbările de la grădiniță”, a povestit Francisca.

A fost și hărțuită la școală, dar grădinița rămânea cea mai urâtă perioadă din viața ei.

Grădinița avea s-o marcheze, deși hărțuită avea să fie și în școala generală. ”Cred că grădinița a fost cea mai oribilă perioadă din viața mea, apoi clasa a 8-a și a 9-a am fost hărțuită constant de colegii din alte clase și chiar și din clasa mea.

Ajunsesem să mă îndoiesc de capacitățile mele, mă simțeam urâtă, că nu fac nimic bine, simțeam că niciodată nu voi reuși, ba chiar, la un moment dat, îmi era frică să cânt, pentru că ajunsesem să cred că nici voce nu mai am”, a dezvăluit Francisca, pentru cancan.ro.

Francisca l-a cunoscut pe soțul ei la Botoșani

Francisca este, de mai bine de 10 ani, cu Bogdat Lățescu. L-a întâlnit la Botoșani, s-au plăcut, s-au urmărit o perioadă, apoi au oficializat relația. Iar după ce Francisca a dat bacalaureatul, cei doi s-au mutat la București.

”Ca și părinții mei, el a fost alături de mine trup și suflet, a avut răbdare cu nemiluita, mi-a dat spațiul și libertatea de care am nevoie, iar după șase ani de relație m-a cerut în căsătorie pe o plajă în Thailanda. Am făcut cununia civilă, apoi nunta în 2019, care a ieșit divin!”, a povestit Francisca.

Altfel, Francisca își câștigă banii din evenimentele la care cântă. Între piesele scoase de ea se număre ”Piatra de pe inimă”, ”Arunci cu umbre”, ”Lacăt la inimă”, ”Doi străini” sau ”Umărul pe care plângi”.

Te-ar putea interesa si:

Nick de la N&D: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, nume real, avere, afaceri

Carla’s Dream: CV, nume real, biografie, vârstă, înălțime, venituri, familie