Gabriela Dinu Vedete 20.09.2023 19:52

Eva Zaharescu: CV, varsta, inaltime, surse de venit

Eva Zaharescu: CV, varsta, inaltime, surse de venit

Eva Zaharescu este fiica jurnaliştilor Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu. Are doar 21 de ani şi este o prezenţă dezinovltă şi dezinhibată în online-ul românescu.

Aceasta nu are o relaţie prea bună cu tatăl ei, fostul jurnalist de la Antena 1, Andrei Zaharescu. Au divorţat în 2014, dar disensiunile dintre ei au continuat mult timp după. S-au contrat în principal pentru pensia alimentară a celor doi copii, Zaharescu, în prezent consul în Africa de Sud a acuzat tot timpul că suma pe care trebuie să o dea pentru ca Andreea Berecleanu să îşi crească cei doi copii este mult prea mare pentru el.

Ce studiază Eva Zaharescu, la Londra?

Motivul explicat de el în instanţă era acela că suma pe care o câştigă din practicarea meseriei sale este insuficientă pentru a putea da pensia alimentară pentru cei doi copii pe care îi are cu Andreea Berecleanu şi pentru a-l creşte în acelaşi timp şi pe cel mai mic dintre fiii săi, care a venit pe lume după ce el şi-a refăcut viaţa în urma divorţului.

Dar haideţi să aflăm mai multe despre Eva. Aceasta s-a mutat în Londra în 2018, acolo unde studiază design vizual şi grafică, la facultate. Se întoarce în ţară doar în vacanţe, de dragul de a-şi vizita familia şi prietenii.

Date Biografice Eva Zaharescu

Nume complet: Zaharescu Eva
Data naşterii: 1999
Locul naşterii: Bucureşti, România
Partener: singură

„M-am adaptat aici. Îmi place să am grijă singură de lucrurile mele și să fiu responsabilă. Acasă e puțin mai ușor, dar mama e mândră de mine și de asta sunt foarte fericită”, povesteşte Eva, care nu ştie însă dacă îşi va face o carieră din domeniul pe cre îl studiază în prezent: „Vreau să iau în calcul și alte oportunități. Sunt deschisă să văd unde mă va duce viața. Cred că o să îmi găsesc un job poate și în alte țări, nu neapărat aici”.

Este studentă, nu are propriile venituri încă, însă cu siguranţă că atunci când va termina studiile va intra şi ea în câmpul muncii.