Ioana Filipescu Vedete 21.09.2022 12:36

Ernest: Vârstă, biografie înălțime, afaceri, avere, familie, salariu la Kanal D

Ernest: Vârstă, biografie înălțime, afaceri, avere, familie, salariu la Kanal D

Ernest prezintă emisiunile ”În căutarea adevărului” și ”Ochii din umbră”, la Kanal D. Până aici, carismaticul om de televiziune a prezentat mai multe show-uri, cu mare priză la public, cum ar fi “Fă-ți bagajele”, “Trădați în dragoste” și ”Pe banii părinților”.

Ernest pășea în televiziune după ce a participat, în calitate de concurent, la prima ediție a emisiunii “Big Brother”, în 2003, la postul Prima TV. Inteligența, spontaneitatea, dar și faptul că era foarte carismatic l-au scos în evidentă pe concurentul Ernest, așa că i s-a propus, imediat, să rămână pe platourile de filmare. A avut show-uri de succes, ultimul, început la Kanal D în 2014, fiind ”În căutarea adevărului”.

Ernest biografie: Vârstă, înălțime

Nume complet: Ernest Francisc Takacs

Data nașterii: 28 februarie 1981

Locul nașterii: Petroșani

Vârsta: 41 de ani

Înălțime: 2 m

Greutate: 94 de kg

Partener: Adriana, soție

Ce scrie în CV-ul lui Ernest

Ernest a terminat Facultatea de Automatica și Calculatoare a Universității din Petroșani, dar a urmat meseria care i s-a potrivit ca o minune, în televiziune.

Iar pentru a fi cât mai bun în emisiunile pe care le realizează, Ernest a făcut o școală de detectivi și cursuri de psihologie. Astfel, asta i-a permis să înțeleagă mai bine intențiile ascunse ale celor din jurul său. „Există oameni care au nativ tendința aceasta de a domina, de a-i domina pe ceilalți, de a-i subjuga, și fac prăpăd! Nici nu vreau să mă gândesc, procentual vorbind, câți sunt care ajung să nu-și atingă adevăratul potențial, să devină superanxioși, să se închidă în ei, tocmai din cauza unor rahaturi de genul acesta”, a dezvăluit Ernest.

Ernest, relație de 20 de ani cu Adriana

În urmă cu 20 de ani, o cunoștea pe Adriana, femeia care îi devenea soție și îi dăruia lui Ernest un copil. „Îmi place foarte mult să-i spun niște adevăruri, pentru că este o femeie foarte frumoasă, este în continuare iubita mea.

Când sunt undeva cu ea, nu spun niciodată că ea este soția mea. Mereu o prezint ca pe iubita mea. Între noi există încă această chimie, această atracție, acest element animalic de nebunie. În primul rând este iubita mea, în al doilea rând este mama copilului nostru. Undeva, în planul al patrulea, al cincilea este soția mea”, a declarat Ernest, pentru WOWnews.

Ce salariu are Ernest la Kanal D

Ernest este unul dintre cei mai bine plătiți realizator de emisiuni de la Kanal D, alături de Simona Pătruleasa sau Dan Negu. Câștigă peste 10.000 de euro, iar banii sunt virați în firma lui de producție. Ernest are proprie echipa de producție și doar vinde la Kanal D emisiunile pe care le face. Câștigă banii pentru conținutul creat, dar are și cotă parte din reclamele care rulează în timpul emisiunilor.