Gabriela Dinu Știri 23.01.2023 00:31

Emma Zeicescu: vârstă, CV, înălțime, greutate, foști iubiți, salariu la Gândul Live

Emma Zeicescu: vârstă, CV, înălțime, greutate, foști iubiți, salariu la Gândul Live

Emma Zeciescu este prezentatoarea emisiunii Gândul Live. Jurnalista a acceptat în urmă cu un an provocarea unui job exclusiv online, după ani întregi în care a avut emisiuni la Realitatea TV sau TVR, atunci când a ajuns în trustul Gândul.

Viaţa sa personală a ţinut-o departe de ochii curioşilor, iar tot ce se ştie despre Emma este faptul că provine dintr-o familie numeroasă cu 6 fraţi, are un copil pe nume Idris, dintr-o relaţie cu un coleg jurnalist. Între timp, cei doi s-au despărţit, iar Emma Zeicescu a rămas o mamă singură, cu un băieţel de crescut.

Emma Zeicescu şi scandalul cu drogurile

În vara anului 2018, pe când Emma încă forma un cuplu cu tatăl copilului său, era prinsă alături de Claudiu Popa la un festival organizat la Buftea având ţigări cu cannabis asupra lor. La două luni după nefericitul eveniment, cei doi erau puşi de autorităţi sub învinuire pentru deţinere şi consum de droguri, dar niciodată nu au avut puterea să recunoască tot ce s-a întâmplat acolo. Mai mult, Claudiu Popa a ţinut-o mereu pe a lui:

„Declar acum că nu posed, nu comercializez, nu trafichez, nu cumpăr şi nu vând, nu consum substanţe interzise de lege. Avocatul meu, la începutul acestei săptămâni, a început demersul cu privire la orice fel de tentativă de a fi calomniat sau imaginea mea să fie denigrată. Asta s-a întâmplat tot luni, din partea avocatului meu. Declar acum că nu aş accepta nicio clipă ca instituţia la care lucrez să fie târâtă în mizerie şi nici familia mea”.

Biografie Emma Zeicescu
Experienţă profesională: Naţional TV, Realitatea TV, TVR, Gândul (2020 – prezent)
Stare civilă: Divorţată, singură
Studii: Liceul Mihail Sadoveanu, Facultatea Hyperion
Înălţime: 1,60 m
Greutate: 55 kg

Ce salariu are Emma Zeicescu la Gândul Live

Emma Zeicescu are 40 de ani, s-a născut în Bucureşti. A absolvit liceul Mihai Sadoveanu din Capitală şi a continuat cu Facultatea de Jurnalism de la Hyperion. Are o înălţime de 1,60 m şi 55 de kilograme. A fost căsătorită în trecut, apoi credea că şi-a găsit dragostea vieţii în Claudiu Popa. Nici cu el nu a fost să fie, iar acum este singură, cu Rafael Idris în creştere şi Gândul Live pe mâini, acolo unde primeşte lunar un salariu de 4.500 de euro. În presa românească a mai activat la TVR şi Realitatea TV.