Gabriela Dinu Știri 14.02.2022 09:05

Cheloo: CV, vârstă, înălțime, greutate, studii, venituri, familie, salariu la Antena 1

Cheloo: CV, vârstă, înălțime, greutate, studii, venituri, familie, salariu la Antena 1

Cheloo este un cântăreţ celebru din România, membru al trupei Paraziţii şi jurat în cadrul emisiunii iUmor de la Antena 1. Numele său real este Ştefan Ion, dar toată lumea îl ştie după numele de scenă, ales cu mulţi ani în urmă.

S-a născut pe 24 martie 1978 în Bucureşti, cântă muzică rap încă din 2003, atunci când şi-a lansat primul album solo, denumit Sindromul Tourette.

Ce scrie în CV-ul lui Cheloo?

A fost premiat cu Discul de Aur graţie numărului uriaş de CD-uri vândute. În martie 2011, a lansat un alt album solo, la fel de bine primit de public, denumit „Cel care urăşte”.

Nu suportă să vorbească despre viaţa personală şi a amendat asta de fiecare dată când a avut ocazia: „Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, spunea Cheloo.

Chiar dacă a încercat să ţină viaţa privată ascunsă, tot au ieşit diverse lucruri la iveală. Tatăl său este din Basarabia, este căsătorit din 2007 cu Daniela Niculescu, cea care i-a dăruit un băieţel. A avut şi un scandal domestic, după ce au fost reclamaţi de vecini la Poliţie din cauza zgomotelor care se auzeau din apartamentul lor. Atunci, au fost implicaţi inclusiv părinţii Danielei.

Cheloo are studii medii, fiind dat afară din Liceul Nicolae Tonitza, din Bucureşti.

Date Biografice Cheloo: înălțime, greutate

Nume complet: Cătălin Ștefan Ion
Data naşterii: 24 martie 1978
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Daniela Niculescu
Greutate: 88 kg
Înălţime: 1,84 m

A fost jurat şi la X Factor, acolo unde a fost unul dintre cei mai controversaţi juraţi. Mai exact, în toamna anului 2013, acesta a amendat în termeni duri prestaţia unui concurent de o altă orientare sexuală: „Ai cântat, eu disprețuiesc tot ceea ce ești, ce reprezinți, și țara asta te va trimite acasă, cu siguranță„.

Atunci, Antena 1 a fost amendată de CNA pentru homofobie, în urma reclamaţiilor făcute de telespectatori. Mai exact, trustul Intact a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei, după ce la CNA au ajuns peste 700 de reclamaţii ale fanilor revoltaţi.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Carmen Brumă
Robert Ionescu