Ionuț Nițulescu Trending 23.01.2023 21:13

Dorian Popa a dezvăluit cât câștigă lunar: „Sar de o sută lejer”

Dorian Popa a dezvăluit cât câștigă lunar:

Dorian Popa este mereu în top, fie cu piesele sale, fie cu vlogurile prin care își ține fanii la curent cu ce se întâmplă în viața sa. Are două milioane de urmăritori pe YouTube, iar asta se traduce prin sute de mii de euro în conturi. 

Hatz, așa cum se numește mai nou chiar și în buletin, reușește să scoată bani chiar și din piatră seacă. În timp ce mulți artiști se plâng de lipsa concertelor și a evenimentelor din cauza pandemiei, Dorian Popa duce o viață de vis.

Câți bani căștigă Dorin Popa din YouTube

N-are concerte, dar asta nu înseamnă că veniturile i-au scăzut. Se pare că lui Dorian Popa îi merge din ce în ce mai bine. Chiar el a dezvăluit la Aleph News cât câștigă din vizualizările de pe YouTube, iar sumele nu sunt deloc de neglijat.

„Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună, deci plus vizualizările, te duci undeva între 30 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”, a declarat Dorian Popa.

După ce a făcut furori pe internet în vară cu piesa „Înoată Cheluțu”, Dorian Popa și-a surprins din nou fanii cu o necizie neașteptată. Și-a schimbat numele din Dorian Laurențiu în Dorian-Hâtz, cererea fiind publicată în Monitorul Oficial.

Citește și: Care este legătura neașteptată între Dorian Popa și Daniela Crudu. Nimeni nu știa asta despre ei!

Casă de 300.000 de euro și mașini de lux

Dorian Popa e pe val și a profitat din plin de succesul său. Și-a construit casa visurilor sale, care a costat 300.000 de euro. Are 3 etaje, piscină și o suprafață de 400 de metri pătrați.

Totodată, fostul actor din „Lala Band” în vârstă de 32 de ani, a mai făcut o achiziție. Și-a cumpărat un Mercedes GLE 53 AMG.

„Este superbă, iarăși trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am putut să o cumpăr de nouă. Este prima mașină nouă cumpărată de mine prin forța și munca mea. Este senzațională, a costat 120.000 de euro, nu este niciun secret”, a dezvăluit artistul.

Dorian Popa are grijă și de femeile din viața lui. I-a cumpărat iubitei sale, Babes, dar și mamei sale câte o mașină, declarând că vrea să îndeplinească visurile celor dragi acum când poate.