Ioana Filipescu Vedete 23.12.2022 14:36

Care este legătura neașteptată între Dorian Popa și Daniela Crudu. Nimeni nu știa asta despre ei!

Care este legătura neașteptată între Dorian Popa și Daniela Crudu. Nimeni nu știa asta despre ei!

Puțini știu că între Dorian Popa și Daniela Crudu există o legătură specială. Mai exact, iubita lui Dorian Popa i-a adus unul lângă celalalt.

Claudia Iosif, iubita cântărețului, este prietenă foarte bună cu Daniela Crudu. Petrec foarte mult timp împreună, bruneta devenind parcă parte din familie.

Cine este iubita lui Dorian Popa

Pe Dorian Popa îl știe toată lumea, însă iubita lui a rămas ferită de ochii presei. Claudia este cu cinci ani mai mare decât Dorian și este designer vestimentar. Artisul îi poartă multe dintre creații în aparițiile publice și în videoclipuri.

Dorian Popa și Claudia Iosif

Dorian și Claudia sunt împreună de câțiva ani și, deși nu au apărut informații cu privire la o căsătorie, relația lor pare una serioasă. Ba chiar se gândesc să adopte împreună un copil.

„Uneori îmi este greu. Nu este uşor să fi iubita lui şi asta pentru că Dorian este un tip foarte activ. Are foarte multă energie şi este obositor. Mă deranjează puţin, ce-i drept, că tot timpul este în faţa oamenilor şi peste tot unde merg cu el privirile sunt aţintite asupra noastră. Este un tip foarte strict, din toate punctele de vedere”, a declarat Claudia Iosif într-un interviu mai vechi pentru Viva!.

Ce legătură are Cruduța cu Dorian Popa

Se pare că Babes, așa cum este alintată Claudia, este prietenă foarte bună cu Daniela Crudu, după cum arată și imaginile publicate de Dorian Popa de Tik Tok. Se pare că aceștia petrec mult timp împreună și merg împreună în excursii sau la petreceri.

„Să fie o călătorie setoasă și cu multe Cruduțe la pachet”, spune Dorian în videoclip.

@dorianpopa.ro##foryou ##fyp ##foryoupage ##romania ##tiktok_romania ##fyou ##uk ##viral ##bucurest ##bucurestiromania♬ original sound – dorianpopa.ro

Mai mult, mulți spun că iubita lui Dorian s-a inspirat de la Daniela în ceea ce privește aspectul fizic. Urmând exemplul brunetei, Claudia a trecut pe la medicul estetician și a ieșit cu o talie de viespe, la fel ca prietena ei.

La fel ca iubitul ei, Claudia are grijă de felul în care arată. Merge des sala de fitness și la saloanele de înfrumusețare.