Ionuț Nițulescu Utile 20.12.2022 21:20

Dicționarul viselor: ce înseamnă când visezi un copil mic

Dicționarul viselor: ce înseamnă când visezi un copil mic

Faptul că în vis ne apare un copil poate avea conotații atât simbolistice cât și psihologice pentru oameni. Dacă visăm un copil mic acest lucru poate simboliza nevoia de control asupra ta sau a apropiaților, nevoia de protecție sau dorul de copilărie. 

Ce prevestește un vis cu un copil mic

Apariția unui copil în vis pune pe gânduri pe mulți oameni. Puțini știu că prezența unui bebeluș în visele noastre poate însemna puritate, inocență și alte lucruri bune. În puține cazuri acesta poate semnala teama, anxietate și regresie emoțională.

Visele despre copii ne oferă acces la copilul din fiecare. Toți avem o parte a ființei noastre care încă este curioasă și copilăroasă. În vis este foarte important felul în care visăm copilul, acest lucru fiind echivalent cu ceea ce simțim în viață.

Copilul din noi tinde să revină la copilărie, la o viată fără griji, când obținea tot ce își dorea și avea întotdeauna parte de atenție.

Citește și: Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, atunci când visezi că mori 

Cum se interpreteză visul dacă copilul este vesel sau trist

Ce înseamnă când visezi un copil vesel sau trist

Dacă copilul care îți apare în vis este fericit înseamnă că vei primi o veste buna, care te va bucura, mai ales dacă bebelușul din vis se joacă, acest semn simbolizează că vei avea afaceri prospere și fericire. Dacă acel copil din vis râde este foarte posibil să ai parte de niște vești foarte rele, care te vor supăra. Dacă în visul tău își fac apariția mai mulți copii asta înseamnă că vei avea parte de mult succes. Mai mulți copii reprezintă, de cele mai multe ori, o stare generală de bine, de bucurie și de armonie în viața ta.

Un copil trist în vis nu va aduce nimic bun în viața ta, ci din contră, anunță vești rele, o boală în familie, iar un copil care plânge sau stă trist prevestește moarte, o boală cruntă în legătură cu familia ta sau cineva drag. Un copil foarte trist anunță fie moartea, fie pierderea cuiva drag, unui om sau a ceva ce tu iubești foarte mult.

Aparția unui copil mort în vis este un semn care indică că trebuie să te îngrijorezi în legătura cu viitorul tău și ca urmează niște vești rele. Moarte copilului în vis semnifică că bunăstarea ta este amenințată.