Ioana Filipescu Utile 20.12.2022 19:08

Semnificația viselor. Cele mai comune vise au fost descifrate. Iată ce înseamnă!

Semnificația viselor. Cele mai comune vise au fost descifrate. Iată ce înseamnă!

Visele pot dura până la 40 de minute, iar un om poate avea cel puțin 5 vise diferite în fiecare noaptea. Este știut faptul că fiecare vis are o semnificație și reprezintă ceva în viața ficărui om. Cu toate astea, multe dintre ele nu au putut fi descifrate de specialiști. Există însă și cazuri, când s-a putut afla semnificația acestora. Iată care sunt cele mai populare vise și cum au fost ele interpretate.

Explicația celor mai comune vise

Visele pot reprezenta cee ace ești în viața reală. Te poate define ca om și mai mult îți pot arăta ce îți lipsește, de fapt, în viața reală.

Ce înseamnă când visezi bani

Banii în vis au o semnificație deosebită, atât pentru bărbați cât și pentru femei. Acestea diferă de la persoană la alta. Banii în vis înseamnă energie sufletească. În cazul bărbaților simbolizează capacitatea de a iubi și de a reuși în viață. Atunci când o femeie visează bani, acest lucru reprezintă simbolul speculațiilor erotice.

Atunci când visezi sânge

Sângele în vis, nu înseamnă neapărat noroc, așa cum s-a spus. De exemplu, dacă visezi că ai mâinile pline de sânge, înseamnă că pei avea ghinion. În cazul în care ai o rană, din care curge sângele, înseamnă că vei primi o veste inportantă, care nu trebuie să fie neapărat bună. Poți pierde pe cineva drag sau vei avea ghinion în afaceri.

Semnificația viselor. Cele mai comune vise au fost descifrate. Iată ce înseamnă!
Semnificația viselor. Cele mai comune vise au fost descifrate. Iată ce înseamnă!

Visul în care simți că  te prăbușești

Acesta este unul dintre cele mai des întâlnite vise. Atunci cnd visezi că te probușești, înseamnă că te vei confrunta cu o situație delicată. Va trebui să fii de acord cu o situație care nu este neapărat pe placul tău.

Fii atent la relațiile de prietenie, la resursele bănești, la muncă, etc. și dă-ți seama care dintre aceste nu merg spre calea ce bună. Încearcă să redresezi situația cât mai repede cu putință

Visul în care ești mireasă

Se pare că rochia alba de mireasă nuadice noroc, așa cum se întâmplă în viața reală. Atunci când te visezi îmbrăcată în rochie de mireasă, poți să te așteți la ce este mai rău. Daca în schimb femeia visează că altcineva poartă rochia de mireasă, atunci acest vis ar putea aduce fericire în dragoste.

Visul în care ești însărcinată

Ai o dorință ascunsă de a începe un proiect nou ce implică arta sau ceva ce ține de acest domeniu? Încearcă să investești într-un domeniu creativ, vei reuși cu brio. Bărbații care se visează cu un copil vor dezvolta o dorință puternică de a deveni tătici, deși în prezent nu există.

Ce îmseamnă când visezi păduchi

Păduchii în vis semnifică neliniștea cu care te confrunți zi de zi. În viața reală ești în permanență nemulțumit de cei din jur și te lași afectat de lucrurile mărunte. În cazul în care visezi păduchi pe tine sau pe o altă persoană, înseamnă că vei cunoaște anumite persoane care nu vor fi pe placul tău.