Ioana Filipescu Utile 29.12.2022 00:07

Desene de iarna în creion cu oameni de zăpadă, Moș Crăciun sau cu reni. FOTO

Desene de iarna în creion cu oameni de zăpadă, Moș Crăciun sau cu reni. FOTO

A mai rămas puțin până la sărbătorile de iarnă, iar împodobirea casei și a bradului este unul dintre cele mai frumoase și așteptate momente. Trebuie să te pregătești din timp, așa că ți-am pregătit câteva desene de iarnă cu oameni de zăpada, Moș Crăciun sau reni.

Ghirlande, globuri, lumânări parfumate, toate abia așteaptă să fie scoase din cutii și în acest an și să readucă în case atmosfera de sărbătoare. Dar ce ai spune dacă în acest an ai face tu decorațiunile de Crăciun, alături de cei mici. Copiii vor fi cu siguranță încântați!

Învață să desenezi! Uite cum faci un om de zăpadă

Îți propunem să începi cu câteva desene de iarnă, pe care le puteți face împreună. Este un mod minunat de a petrece timp de calitate în familie și, de ce nu, să vă perfecționați abilitățile la desen și pictură.

Citește și: Când vine, de fapt, Moș Nicolae în 2020

Uite cât de simplu poți desena un om de zăpadă! Îi insufli viață cu ajutorul creioanelor colorate. Cu puțin antrenament, îți va ieși exact ca în imagine, apoi totul ține doar de imaginație.

Nu există sărbători de iarnă fără Moș Crăciun. Iată cum îi desenezi chipul. E ceva mai complicat, însă părinții vin în ajutorul copiilor. Cu puțină îndemânare, rezultatul va fi spectaculos. E ceva mai greu decât un om de zăpadă, însă nu imposibil.

Iar Moș Crăciun ajunge la casele copiilor cu ajutorul renilor, așa că ar fi frumos să faci un desen și pentru ei. Uite cât de simplu îl desenezi pe Rudolf. Nu uita să-i colorezi nasul cu roșu! Are și un fular la gât. Nu de alta, dar nu vrem să răcească.

 

Desene de iarnă gata de colorat

Dacă totuși desenul nu este punctul tău forte, atunci poți alege unul dintre desenele de mai jos:

Le poți pune în ramă, la geam sau să le păstrezi în caz că ți le va cere Moș Crăciun.