Gabriela Dinu Vedete 20.10.2022 09:51

Denis Hanganu: CV, Biografie, varsta, inaltime, surse de venit, familie

Denis Hanganu: CV, Biografie, varsta, inaltime, surse de venit, familie

Denis Hanganu este un actor român din noua generaţie. S-a născut pe 7 iunie 1994, într-o familie de moldoveni din Huşi, în judeţul Vaslui. A mărturisit că a avut parte de o educaţie spartană, iar părinţii săi au fost extrem de duri cu el.

Nu regretă asta, însă, şi chiar îşi apreciază enorm familia pentru educaţia pe care i-a oferit-o. Pe Denis care îl puteţi vedea la Pro TV în serialul Clanul, acolo unde îl interpretează pe Tudor Achim.

Cine este Denis Hanganu, Tudor Achim din Clanul, de la Pro TV?

A urmat cursurile Colegiului Naţional Cuza Vodă din oraşul natal, pe care le-a absolvit în 2013. S-a implicat pe perioada studiilor în numeroase activităţi culturale şi a jucat şi regizat în mai multe piese de teatru şi momente artistice.

Cu bani puţini, dar cu talent şi devotament, s-a mutat în Bucureşti, pentru a urma cursurile UNATC I.L.Caragiale, pe care a finalizat-o în 2018. În acelaşi an au început să apară şi ofertele de apariţie la televiziuni şi în filme, din care îşi obţine în prezent sursele de venit.

Denis Hanganu este îndrăgostit până peste cap de iubita sa, Raluca, alături de care trăieşte o poveste de dragoste de mai mulţi ani: „Într-adevăr, totul a început în timpul unei veri ca nicio alta, pe care tocmai datorită acestui eveniment fericit n-am s-o pot uita. A fost o întreagă suită de întâmplări ce a condus lucrurile de așa natură încât să ne întâlnim, și cert este că a existat din prima clipă acea conexiune specială cu caracter de unicitate. Și cum ceea ce este unic trebuie păstrat și protejat, mi-am dorit foarte mult că ea să rămână în viața mea”, a povestit Denis într-o discuţie cu revista Viva.

Date Biografice Denis Hanganu: înălțime, greutate

Nume complet: Hanganu Denis
Data naşterii: 7 iunie 1994
Locul naşterii: Huşi, judeţul Vaslui
Parteneră: Raluca
Înălţime: 1,91
Greutate: 80 kg

Raluca este străină de lumea artistică, fiind medic chirurg de profesie, ceea ce îl face pe Denis extrem de mândru. „Nu, ea nu vine din domeniul artistic, ci din cel medical, și e cu atât mai bine, părerea mea. Avem ce ne povesti acasă unul celuilalt, nu ne plictisim niciodată. Este un medic chirurg grozav, foarte dedicat, și sunt mândru că face parte tagma medicilor tineri din valul noilor generații care nu aplică pacienților aceleași principii și practici învechite și arhicunoscute pe la noi”, a mai spus acesta pentru sursa anterior amintită.

Pe Denis Hanganu îl puteţi vedea în fiecare luni, la Pro TV, în serialul Clanul, unde joacă mai mulţi artişti tineri, precum Theo Rose sau Sergiu Costache.