Tudosie Andrei Vedete 08.08.2023 19:40

Deea Maxer: CV, Vârstă, Biografie, Familie, Sursă de venit, iubit

Deea Maxer: CV, Vârstă, Biografie, Familie, Sursă de venit, iubit

Deea Maxer este o personalitate din România, care atrage atenția prin felul ei de a fi și talentul de care a dat mereu dovadă. Vedeta a trecut prin multe lucruri de-a lungul timpului, iar în prezent este mai fericită ca niciodată, deoarece a descoperit din nou cum se simte iubirea.

Date Biografice Deea Maxer

Andreea Maxer, în vârstă de 33 de ani, a intrat în lumina reflectoarelor ca o talentată artistă completă, având experiență atât în domeniul dansului cât și al cântului. S-a născut pe 16 februarie 1990, în inima orașului București, marcând astfel începutul unei călătorii remarcabile în lumea artistică.

Nume: Andreea Maxer
Data nașterii: 16 Februarie 1990
Zodie: Vărsător
Locul nașterii: Bucuresti, Romania
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Brunet
Stare civila: Necăsătorita
Copii: 2
Ocupatie: Cântăreața
Studii: Facultatea de Jurnalism

În urmă cu câțiva ani, vedeta și-a încercat norocul în industria muzicală, făcând parte din trupa muzicală „Ispita,” fondată în anul 2005. Cu toate că a experimentat primele etape ale carierei sale în cadrul acestei formații, tânăra artistă și-a îndreptat atenția către o carieră solo pe măsură ce trupa s-a destrămat în timp.

Totuși, deși a depus eforturi considerabile, proiectul său solo nu a cunoscut succesul scontat în industria muzicală.

Fără să se lase descurajată, Maxer și-a extins orizonturile artistice îndreptându-și atenția spre dansul oriental. A început să susțină impresionante show-uri de dans, în care a explorat mișcările și ritmurile caracteristice acestui stil de dans.

Cu toate că activitatea sa în dansul oriental a fost apreciată de către public, aceasta a fost în cele din urmă lăsată în urmă, pe măsură ce Andreea și-a îndreptat atenția către o nouă etapă a vieții sale, cea de mamă.

Deea Maxer are un nou iubit

Cu aproximativ trei luni și jumătate în urmă, Deea și Dinu Maxer, au provocat un adevărat șoc în rândul publicului, dezvăluind că, după o relație de 18 ani, inclusiv 14 ani de căsătorie, au ales să încheie această legătură de iubire și să își continue viețile separat. O veste care a stârnit reacții puternice din partea tuturor.

După separarea lor, Dinu Maxer a captat rapid atenția în momentul în care a apărut la o petrecere în compania unei femei extrem de atrăgătoare, denumită Ada. Pe de altă parte, Deea Maxer nu a stat deoparte și, cu curaj, a făcut un pas în față în urmă cu câteva zile. Ea și-a înfruntat temerile și a prezentat în mod oficial pe rețelele sale de socializare noul ei partener de viață, un individ față de care se pare că simte o pasiune intensă.

„Băiatul cu care este acum Deea este super de treabă, este super mișto ca om, doar că este sărăcuț, nu este bogat. Nu are service-ul lui, el lucrează la un service auto, iar mașinile de le vinde, i le aduce șeful lui și el îl ajută pe șeful lui să le vândă mai departe. El nu este dealer de mașini, nu este vreun afacerist care învârte banii cu lopata. Muncește și el normal ca orice om”, au spus surse apropiate din anturajul celor doi.