Gabriela Dinu Vedete 29.01.2023 22:13

Dinu Maxer: CV, biografie, familie, surse de venit, studii

Dinu Maxer: CV, biografie, familie, surse de venit, studii

Dinu Maxer este un cântăreţ din România, care a ieşit din lumea artistică pentru a se dedica meseriei de medic. Este născut în 1974, în Bucureşti, şi este absolvent al Şcolii de Muzică, secţia de Pian.

Dinu Maxer a absolvit Liceul CA Rosetti din Bucureşti, după care s-a licenţiat în medicină, după ce a finalizat Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila. Nu a lucrat niciodată în domeniu, chiar dacă a absolvit facultatea cu 10 pe linie şi provine dintr-o familie de medici.

Cum a devenit cunoscut Dinu Maxer

A debutat în industria muzicală ca solist, iar numele său de scenă era Doctor M.D., după care a pus bazele trupei AXXA, în 1997, alături de Mihai Onilă, unul dintre bunii săi prieteni. S-a dezvoltat ca orchestrator, compozitor şi textier şi a prezentat mai multe emisiuni, precum Tip Top Mini Top, Trupa DP2, Vara extremă, toate acestea la TVR 2. Din 2007, acesta s-a mutat la OTV, acolo unde a prezentat Mis Plaja. A continuat cu job-ul de realizator şi prezentator de la TVRM, al emisiunii Doctor de Inima Albastră.

Pe lângă activitatea de cântăreţ, acesta a iniţiat şi mai multe proiecte muzicale, înfiinţând mai multe trupe care au avut mare succes la începutul anilor 2000. Vorbim despre Alize, Laguna, Kyss, Ispita, Game Over, Just Us. Aşa a cunoscut-o şi pe Nicoleta Luciu, cea cu care a avut o relaţie pentru mai mulţi ani, care s-a încheiat brusc.

Dinu Maxer ar fi fost înşelat de Nicoleta Luciu

Considerat unul dintre cei mai sexy bărbaţi din showbiz în perioada când urca pe scenă, Dinu Maxer s-a iubit cu multe femei celebre. A avut şi o relaţie serioasă cu Nicoleta Luciu, despre care se spune că s-ar fi despărţit după ce voluptoasa şatenă l-ar fi înşelat cu Nuţu Cămătaru. Despre această aventură s-a aflat în urma dezvăluirilor făcute de Nuţu în cartea sa, iar reacţia lui Dinu Maxer spune totul: „Eu nu știu nimic despre acest episod, n-am nimic de spus. Sunt curios însă și mă întreb de ce Nicoleta nu apare să declare ceva? De ce tace? Noi am avut o relație frumoasă, de opt ani, până în 2005. Când ne-am cunoscut era domnișoară. Ne-am despărțit cu o săptămână înainte de Paște, a fost o despărțire liniștită, apoi n-am mai avut despre ce să vorbim, Nicoleta a avut familia ei, eu, pe a mea”.

După ce relaţia cu Nicoleta Luciu a eşuat, Dinu Maxer s/a căsătorit cu Deea, alături de care a făcut doi copii, un băiat pe nume Andreas şi o fetiţă pe nume Maysa. Deea Maxer nu a ocolit nici ea subiectul cu fosta iubită a soţului şi a lăsat şi ea de înţeles că aceasta l-ar fi înşelat pe Dinu: „Când ne-am cunoscut eu cu Dinu, el mi-a zis clar că nu-și dorește copii și nici căsătorie! Să știi că a avut aceeași discuție și cu fosta (n.r. – Nicoleta Luciu)! Fosta lui iubită s-a despărțit de el pentru asta. După ce s-a despărțit de el, ea a intrat într-o relație în care a făcut patru copii. Deci femeia își dorea copii! El a crescut în casă cu doi copii. D-aia nu mai voia. Plus și frica lui de a ajunge la divorț, de a pierde un copil. Mama-soacră m-a rugat să nu mai vorbesc despre asta, e un subiect sensibil în familie”, povestea Deea.

Date Biografice Dinu Maxer: înălțime, greutate

Nume complet: Maxer Dinu
Data naşterii: 1974
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Deea Maxer
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,80 m

În prezent, Dinu Maxer nu mai cântă, dar face bani frumoşi din promovarea firmelor. În prezent, acesta face reclamă pentru o sală de fitness din Bragadiru, în apropierea Bucureştiului.