Ionuț Nițulescu Vedete 02.01.2023 09:09

De ce a părăsit CRBL România împreună cu familia și ce a ajuns să facă în Spania

De ce a părăsit CRBL România împreună cu familia și ce a ajuns să facă în Spania

CRBL a părăsit România și s-a mutat împreună cu întreaga familie în Spania. Fostul membru al trupei SIMPLU a luat o decizie neașteptată la 42 de ani.

CRBL, Eduard Mihail Andreianu pe numele său real, este cunoscut încă de pe vremea când făcea echipă cu Smiley, în trupa Simplu. Recent, a revenit în atenția tuturor după ce a câștigat împreună cu prietenul lui, Oase, cursa „Asia Express”.

De ce s-a mutat CRBL în Spania

Deși nu este o perioadă tocmai bună, mai ales că Spania s-a confruntat de-a lungul timpului cu un număr uriaș de noi cazuri de coronavirus, CRBL s-a mutat împreuna cu soția și fetița lor în Valencia.

Deși a făcut o schimbare majoră, CRBL nu a renunțat la muzică, ba chiar susține că are planuri mari pentru anul următor.

”Eu am testat locul, Regiunea Valencia. Am venit aici acum cinci ani. Am tot testat Spania și am zis acum că e mai bine aici. Suntem într-o vacanță prelungită. Așa ne-am propus pentru anul acesta. Aici fac tot muzică, am scos niște piese… Acum lucrez la un album”, a povestit CRBL.

Citește și: Când începe sezonul 4 al emisiunii Asia Express, produsă de Antena 1

Acesta a dezvăluit că aici și-a găsit liniștea de care avea nevoie și susține că fetele sale s-au adaptat foarte bine.

“Fiica mea face școală aici, iar pentru Elena este, ce să zic, bine. Ele vorbesc mult mai bine spaniola. Avem și prieteni aici. Aveam prieteni și înainte, dar ne-am făcut și unii noi. Ne integrăm ușor, ușor în comunitate, iar pentru mine e ca o renaștere. Planul este să rămânem aici ceva timp”, a mai spus el.

CRBL impreuna cu familia lui

Cine este CRBL

CRBL a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu. A iubit dansul dintotdeauna și a devenit mai apoi coregraf. CRBL a participat la două ediții „Dansez pentru tine”, a făcut parte din juriul primului sezon al emisiunii Megastar și și-a jucat propriul rol în „Un film simplu”.

Tot la Dansez pentru tine și-a întâlnit soția, pe Elena, ea fiind coregrafa sa. S-au căsătorit, iar în 2010 au devenit părinții unei fetițe.

Și-a deschis în 2004 propria sală de dansuri de breakdance și streetdance și a realizat numeroase coregrafii pentru artiști precum Marius Moga Cream Anda Adam Akcent Corina Andreea Bănică Nadine Andra sau B.U.G. Mafia.

El a cucerit inimile tuturor odată cu participarea la Asia Express, în 2019, alături cu Oase. Cei doi au câștigat marele premiu de 30.000 de euro, după o cursă plină de peripeții.

CRBL si Oase