Gabriela Dinu Vedete 12.10.2023 07:25

Daniela Condurache: CV, Biografie, surse de venit, studii, tarif la cântări

Daniela Condurache: CV, Biografie, surse de venit, studii, tarif la cântări

Daniela Condurache este o celebră cântăreaţă de muzică populară de la noi din ţară, născută pe 4 octombrie 1956 la Stânceşti, în judeţul Botoşani.

A copilărit în apropiere de Ipoteşti, locul în care a copilărit Mihai Eminescu şi a fost tot timpul adepta păstrării tradiţiilor locale. De aceea, şi în timpul liber îşi păstrează portul specific zonei în care s-a născut.

Ce scrie în CV-ul Danielei Condurache

Artista a participat la mai multe competiţii muzicale în copilăria sa. Copilărie marcată de o tragedie care o urmăreşte şi în prezent, sora ei a încetat din viaţa când avea doar 7 ani.

S-a născut într-o familie de muzicanţi, moştenind vocea de la părinţii săi, ambii solişti. Avea doar 3 ani când a început să cânte, când nici măcar nu vorbea aşa cum trebuie.

Nu are copii şi nu regretă asta, a fost căsătorită vreme de 17 ani cu Constantin Mândrişteanu şi au divorţat după ce nu s-au mai înţeles. Artista a pus tot timpul cariera pe primul plan, aşa a reuşit să strângă avere. Aceasta ar avea un tarif de 500 de euro pentru o cântare de 60 de minute.

Cine îi va moşteni averea Danielei Condurache?

Pentru că nu are urmaşi, Daniela Condurache a dezvăluit că toţi banii din drepturile de autor precum şi averea strânsă din cariera muzicală vor ajunge la finii săi, care vor împărţi moştinerea cu copiii din formaţia Doiniţa, o trupă înfiinţată de Daniela Condurache.

De dragul carierei muzicale, Daniela Condurache a rămas singură. Măturisea că a avut şi perioade de un an când nu a dat pe acasă, fiind plecată în turnee în America. familia sa nu a fost de acord cu separarea şi Daniela Condurache nu s-a mai căsătorit niciodată după divorţ.

De ce a rămas singură

”Da! Mi-a fost tare rușine și greu pentru că părinții mei îl iubeau foarte mult pe fostul meu soț și invers, am avut niște socrii, să le fie țărâna ușoară acolo unde sunt. eu eram foarte mult timp plecată de acasă, însă, atunci eu am prins aripi, atunci creșteam și nu puteam, cum bine știe toată lumea, ”artistăria” nu se face din sufragerie, stând în casă, trebuie să fii în mijlocul oamenilor, trebuie să mergi la televiziuni, la spectacole, turnee, etc. Avem o relație elegantă în continuare, din păcate, a murit o cumnată și recent ne-am întâlnit la înmormântare, ne-am salutat, suntem oameni civilizați”, a mărturisit Daniela Condurache la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.