Gabriela Dinu Vedete 25.09.2023 18:09

Dana Criminala: CV, varsta, ocupatie, surse de venit, melodii

Dana Criminala: CV, varsta, ocupatie, surse de venit, melodii

Dana Criminala a apărut în spaţiul media românesc după ce s-a iubit cu Leo de la Strehaia. Şi fiica sa a avut o relaţie cu acesta, iar scandalul din presă a fost monstru atunci când s-a aflat totul.

Au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc, s-au despărţit şi s-au împăcat de nenumărate ori. „Prinţul ţiganilor”, aşa cum este supranumit Leo de la Strehaia, avea obiceiul de a-i fi infidel acesteia, dar revenea tot în braţele ei, bruneta îi ierta toate escapadele.

Cine este Dana Criminala?

Cei doi au fost chiar căsătoriţi civil, iar după ce acesta a avut probleme grave cu legea, fiind condamnat la doi ani şi şase luni de executare într-un dosar care viza evaziunea fiscală. Atunci, afaceristul şi-a pierdut şi o mare parte din avere la jocuri de noroc şi a început să aibă grave probleme de sănătate.

S-a iubit pentru o perioadă şi cu Renata Gheorghe, nimeni alta decât fiica sa vitregă. De ce spunem asta? Ei bine pentru că Renata este fiica Danei Gheorghe, zisă şi Dana Criminala.

Are 50 de ani, dar nu îşi arată vârsta deloc. Cu o siluetă trasă prin inel, aceasta are grijă întotdeauna la alimentaţie şi spune că nu este adepta operaţiilor estetice, făcând însă numeroase şedinţe de fitness şi de tratamente corporale, masaje anticelulitice şi de tonifiere.

Cu ce se ocupă Dana Criminala?

„Mi-a spus să stau cuminte, acasă, să-l aștept”, a mărturisit Dana Criminala despre relaţia pe care aceasta o are cu Leo de la Strehaia.

I-a rămas alături şi când a suferit un accident vascular cerebral şi tot aproape de el este şi după ce acesta a fost eliberat din închisoare. În tot acest timp, Dana Mihai i-a fost alături soţului ei şi l-a susţinut în toate. Nu are un job, dar şi-a făcut un scop în viaţă din a-şi ajuta soţul în fiecare minut, stând acasă, cu el. Aceasta este, deci, în ciuda aspectului său, o femeie casnică.

Date biografice Dana Criminala

Nume complet: Mihai Dana
Locul nașterii: Bucureşti
Partener: Leo de la Strehaia
Înălțime: 1,65 m