Gabriela Dinu Vedete 27.03.2023 07:24

Daliana Răducan: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, biografie

Daliana Răducan: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, biografie

Daliana Răducan este iubita matinalului Răzvan Simion, de la Antena 1. Aceştia urmează să se căsătorească, după ce prezentatorul de la Neatza cu Răzvan şi Dani a cerut-o de soţie chiar în noaptea de Revelion.

Daliana Răducan este de profesie arhitect de interior şi designer, având un birou în Bucureşti. Are propria firmă, denumită Daliana Răducan Interior Design şi oferă servicii de design oricărui este interesat. Iubita lui Răzvan Simion este o femeie independentă financiar şi scoate bani frumoşi din studioul pe care îl are.

Cine este şi cu ce se ocupă Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion?

Aceasta decorează apartamente şi case din tot Bucureştiul, iar imaginile postate de ea pe site-urile de socializare, cu lucărările realizate de ea, strâng o mulţime de aprecieri şi comentarii. Locuinţele la care Daliana a lucrat par a fi desprinse parcă din filmele internaţionale, având un design interesant şi special, diferit de cum v-aţi gândi că arată un apartament sau o casă de la noi din ţară.

Daliana Răducan este din Bacău, acolo unde a făcut şi liceul, fiind absolventă a Colegiului Naţional Gheorghe Vrânceanu. S-a mutat apoi în Bucureşti pentru a studia Arhitectura şi a finalizat studiile în cadrul Universităţii Ion Mincu. Din septembrie 2014, aceasta a avut primul job în design interior, după care şi-a deschis propria firmă cu care are un succes răsunător.

A luat parte şi la un show de televiziune, iar asta se întâmpla pe vremea când îl cunoştea pe Răzvan, cel care avea să-i fie iubit. V-aţi gândit, poate, că a lucrat la Antena 1, dar nu, nimic mai fals. Daliana a făcut parte din echipa de designeri de la Visuri la cheie, emisiune prezentată de Dragoş Bucur la postul Pro TV.

Daliana Răducan şi Răzvan Simion s-au cunoscut în urmă cu mai bine de doi ani, când matinalul s-a despărţit de Lidia Buble, cu care s-a iubit 5 ani.

Daliana Răducan biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Răducan Daliana
Data nașterii: 1991
Locul nașterii: Bacău
Vârsta: 32 de ani
Înălțime: 1,60 m
Greutate: 55
Partener: Răzvan Simion

Aceştia au ţinut relaţia departe de ochii curioşilor şi nu au recunoscut oficial că formează un cuplu decât după ce au fost surprinşi împreună de paparazzii site-urilor de tip tabloid de la noi din ţară.