Gabriela Dinu Știri 13.03.2023 18:44

Cum se fac bani pe Tik Tok?

Cum se fac bani pe Tik Tok?

Tik Tok este una dintre aplicaţiile de socializare pentru entartening, care îţi poate aduce şi bani frumoşi, în cazul în care ştii cum să faci asta. Influencerii, în general, ştiu să scoată maximum şi să îşi monetizeze pagina iar din rândurile următoare vei afla şi tu cum trebuie să faci asta.

Cum se fac bani pe Tik Tok?

Dacă vrei să scoţi bani din utilizarea platformei Tik Tok trebuie să postezi videoclipuri pe contul său şi în funcţie de numărul de vizualizări pe care le obţii se vor decide şi sumele care vor intra în conturile tale.

Trebuie să demonstrezi că ai vârsta majoratului atunci când descărcaţi aplicaţia, apoi trebuie să mai ştii un lucru. În cazul în care vei decide să promovezi pe pagina ta alte branduri va trebui să împarţi veniturile din publicitate cu cei care au creat videoclipurile pe care tu le vei posta.

O altă variantă pentru a face bani din Tik Tok este prin intermediul Fondului pentru creatori al platformei, modul direct de a obţine venituri prin postarea propriilor videoclipuri.

Un tool extrem de important pentru maximimizarea veniturilor este de a promova videoclipurile tale şi pe alte reţele sociale, iar pentru asta trebuie să fiţi urmăriţi de cel puţin 10.000 de oameni.

Ce să postezi pe Tik Tok pentru a face bani?

Ei bine, posibilităţile sunt nenumărate şi poţi posta chiar orice, atât timp cât respecţi regulile aplicaţiei. Important este să vă găsiţi o nişă, să promovaţi produse sau servicii despre care ştiţi sau puteţi afla foarte multe lucruri. Ca un exemplu, pentru cei care se pricep la machiaj, pot posta diverse tutoriale de make-up şi diverse sfaturi de îngrijire sau pentru pasionaţii de sport şi nutriţie, ei pot face foarte uşor tutoriale din sala de forţă, ori din timpul pregătirii meselor speciale, din dieta lor. Cu reguli de urmat şi sfaturi importante pentru utilizatori, pe care ei să le respecte şi să le distribuie la rândul lor.

După cum v-am zis anterior, Tik Tok vă plăteşte în funcţie de numărul de vizualizări, iar pentru 1.000 de view-uri, suma este cuprinsă între 2 şi patru cenţi.