Gabriela Dinu Știri 25.09.2022 17:38

Cum sa te muți la Hidroelectrica dacă ești client Enel. Contract energie electrica Hidroelectrica

Cum sa te muți la Hidroelectrica dacă ești client Enel. Contract energie electrica Hidroelectrica

Eşti client la Enel şi ai decis să te muţi la un alt frunzizor de energie electrică? Poţi face un nou contract la Hidroelectrica, de exemplu, dar cum se fce această mutare? Ce acte sunt necesare?

Din rândurile următoare veţi afla tot ce aveţi nevoie despre această procedură, care este destul de simplă, în esenţă. Preţurile de la energia electrică au luat-o de-a dreptul razna, sunt anumiţi furnizori care au scoruri uriaşe, însă puteţi scăpa de asta, dacă vă alegeţi un alt furnizor, cu preţuri care să vă convină mai bine.

Cum poţi trece de la Enel la Hidroelectrica în doar câţiva paşi

Dacă doriţi să treceţi de le Enel la Hidroelectrica, atunci va trebui să accesaţi site-ul hidroelectrica.ro şi trebui să îţi dai acordul prin prelucrarea datelor cu caracter personal, precum şi termenii şi condiţiile, prin bifarea căsuţelor care vă vor apărea în câmp. Următorul pas este să încarci o poză cu cartea ta de identitate, pe care trebuie să o ai pregătită.

Următorul pas este să încarci o copie în format PDF după ultima factură eliberată de furnizorul tău actual, indiferent că este vorba despre ENEL sau altul. Vei avea nevoie de tote paginile facturii, este foarte important de menţionat acest aspect. Următorul pas şi cel de-al treilea este acela de a completa cererea de încheiere a contractului de furnizare, iar cererea va putea fi accesată şi descărcată de aici.

Va trebui să mai completezi o declaraţie pe propria răspundere privind spaţiul locativ, care va trebui să fie completată cu atenţie şi niciun câmp nu trebuie să fie ratat. Totodată, dacă există mai multe locuri de consum, este necesar să completezi o declaraţie pentru fiecare în parte. Acesta este tot procesul, după care vei fi contactat de un reprezentant al celor de la Hidroelectrica pentru a semna noul contract şi a discuta toate detaliile.

Citeşte şi:

Cum trimiți online, prin SMS sau la telefon indexul la curent la Electrica

Odată ce veţi deveni client al Hidroelectrica veţi avea ca termen de plată de 45 de zile, iar indexul îl puteţi citi doar în perioada de 24 – 28 a lunii în curs. Preţul pentru un contract de un an este de 0,250 de lei pe KWh şi este valabil doar pentru contractele care sunt încheiate până la finalul acestui an, urmând ca din 2023 să fie modificate tarifele.