Păcuraru Stelian Utile 16.12.2022 17:59

Cum instalezi rapid și ușor Google Play Store pe telefoanele Huawei. Trebuie să apeși un singur buton

Cum instalezi rapid și ușor Google Play Store pe telefoanele Huawei. Trebuie să apeși un singur buton

Încă din 2019, Huawei s-a luptat cu mai multe interdicții stabilite de Statele Unite pentru legarea serviciilor Google cu aplicațiile telefoanelor mobile. Chiar dacă, între timp, lucrurile s-au mai calmat și legătura dintre producătorul chinez și grupul american a fost remediată, există încă mici inconveniente în rularea produselor Google.

Tocmai din acest motiv, cei de la Huawei au încercat, încă de acum câțiva ani, să popularizeze propriul magazin de aplicații pentru a le oferi utilizatorilor o experiență care să nu fie afectată de lipsa serviciilor Google.

Cum instalezi rapid și ușor Google Play Store pe telefoanele Huawei

Dacă nu te ajută AppGallery, magazinul online realizat de Huawei, atunci poți avea pe telefoanele tale Huawei clasicul Google Play Store foarte simplu.

Aplicația Chat Partner este soluția celor care vor să aibă clasicul magazin oferit de Google pe telefoane Huawei. Ascunsă în spatele unei aplicații simple de chat, noua aplicație îți scanează telefonul și observă imediat dacă ai fișiere google deja instalate pe telefon.

Dacă le ai, atunci nu te va influența cu nimic. Dacă nu le ai, atunci aplicația va instala fișierele necesare pentru ca tu să te poți bucura de toate facilitățile oferite de serviciile Google. Este foarte important de știut că orice aplicație necunoscută va avea nevoie de aprobarea ta pentru a fi instalată în telefon. Evident, odată ce ai oferit această aprobare, te poți aștepta și la anumite riscuri: erori de funcționare a telefonului sau chiar posibilitatea de a-ți fi virusat telefonul.

În ultimele luni, mai multe companii americane au reprimit acceptul de a relua legăturile de afaceri cu gigantul chinez. Astfel, Huawei, unul dintre jucătorii importanți din piața tehnologiei, a reînceput să exporte către Statele Unite, semn că relațiile dintre Huawei și guvernul SUA au revenit la normal.

Pentru moment, Huawei nu poate cumpăra din Statele Unite echipamente care să o ajute în tehnologia 5G.