Gabriela Dinu Tech 12.03.2023 11:39

Cum sa faci un Live pe Tik Tok

Cum sa faci un Live pe Tik Tok

Platforma Tik Tok este extrem de populară în rândul tinerilor din toată lumea. Se concentrează pe conţinut muzical şi videoclipuri scurte şi, mai nou, se fac şi transmisiuni live în cadrul acestei aplicaţii.

Cum se face live pe Tik Tok?

Să intri în live pe aplicaţia Tik Tok este extrem de simplu şi imediat veţi afla cum. Comunitatea globală Tik Tok se bucură de noi adepţi zi de zi, doritori de a-şi petrece timpul liber sau de a face bani, căci există şi această posibilitate utilizând aplicaţia.

Chiar dacă există un număr foarte mare de utilizatori de Tik Tok există foarte multe persoane care încă nu au făcut asta sau care nici nu ştiu cum trebuie să procedeze. Numai că acest instrument nu este posibil pentru toţi care au cont pe platforma de Tik Tok şi sunt câteva condiţii pe care trebuie să le îndeplineşti înainte de toate.

În primul rând, trebuie să ai cel puţin 16 ani, iar acest lucru este confirmat prin introducerea datei de naştere atunci când îţi faci contul de Tik Tok. Următoarea condiţie pe care trebuie să o îndeplineşti negreşit este de a avea un număr de cel puţin 1000 de urmăritori. Nu este deloc un target greu de realizat, însă nu toată lumea poate obţine asta într-un timp scurt.

Pentru a face puncte, ce pot fi ulterior transformate în bani, utilizatorii care fac live-uri trebuie să aibă cel puţin 18 ani. Sunt şi câteva reguli de îndeplinit, de exemplu, nu poţi solicita cadouri şi nici nu le poţi oferi în timp de faci un live. În caz contrat, vei încălca regulile comunităţii, iar contul tău va avea de suferit până a ajunge chiar în punctul de a fi închis.

Pas cu pas, cum să intri în live pe Tik Tok

După ce ai îndeplinit cele câteva reguli amintite mai sus va trebui să faci câteva mici chestii tehnice şi vei putea porni transmisiunea de tip live, după cum urmează:

1. Actualizează-ţi aplicaţia de Tik Tok în Android sau Magazin Play.
2. Deschide aplicaţia, atinge butonul de creare din partea de jos a ecranului tău.
3. Apasă opţiunea LIVE din cadrul meniului.
4. Acum vei avea o previzualizare a fluxului tău video şi de aici poţi adăuga şi titlul tău pentru transmisiunea de tip live. De aici, poţi activa sau chiar dezactiva comentariile, poţi utiliza efecte, filtre şi chiar alege o organizaţie caritabilă căreia să-i donezi cadourile în bani pe care le vei primi în timpul unui live.
5. Apasă butonul LIVE şi gata.