Gabriela Dinu Știri 06.10.2022 11:54

Cum poti vedea toate postarile carora le-ai dat Like pe Facebook

Cum poti vedea toate postarile carora le-ai dat Like pe Facebook

Poate ştiai sau nu, însă Facebook reţine cam tot ce faci. „Cam” sună puţin ciudat, de fapt, această reţea de socializare chiar reţine tot. 😁 Din acest articol veţi afla cum să vedeţi postările la care aţi dat like de la începutul Facebook-ului. Sună puţin creepy, dar acest lucru chiar este posibil.

Nu este deloc greu şi tot ce trebuie să faci este să intri pe profilul tău de Facebook, să dai click pe rotiţa care va apărea fix sub fotografia ta de profil, apoi accesezi activity log. În partea de sus îţi va apărea an şi categorie şi trebuie să dai click pe Like & Reactions.

Cum afli la ce postări ai dat Like pe Facebook?

După ce vei accesa această pictogramă, ţi se vor afişa toate imaginile la care ai dat vreodată like sau ai reacţionat în vreun mod, pe Facebook. Intrând în această categorie, vei vedea şi toate postările la care ai comentat vreodată, dar şi multe alte lucruri interesante din această categorie.

Ce trebuie să reţii este că în Activity Log vei putea găsi toată activitatea ta de pe Facebook, ce se stochează de-a lungul anilor.

Cum poţi vedea la ce imagini sau video ai dat like pe Instagram?

Nu doar pe Facebook este stocată activitatea ta de-a lungul timpului, ci şi pe Instagram. Şi este cel puţin la fel de simplu ca acolo. Trebuie să deschizi aplicaţia, să mergi pe pagina contului tău şi să accesezi ultimul buton din colţul dreapta jos.

Citeşte şi:

Cum poți să downloadezi clipuri video de pe Youtube și Facebook

De acolo, va trebui să dai click pe „Opţiuni”, după ce vei apăsa pe rotiţa zimţată din colţul dind reapta sus al imaginii şi va trebui să accesezi „Postări care ţi-au plăcut”. Instant, ţi se vor derula toate imaginile, clipurile sau reeluri-le la care ai dat vreodată like.