Gabriela Dinu Știri 01.09.2021 07:51

Cum poți vedea Live Stream Online Untold 2021. Live Video în fiecare zi de festival

Cum poți vedea Live Stream Online Untold 2021. Live Video în fiecare zi de festival

Untold este cel mai aşteptat festival din România, organizat la Cluj, în perioada 9-12 septembrie.

Este cel mai mare concept de acest gen din toată ţara şi din 2015, de când a fost organizat pentru prima dată, a fost apreciat de critici şi a fost premiat cu distincţia de cel mai bun festival din Europa.

Cum se transmite Untold 2021 live stream online?

După doi ani de pauză şi restricţii din cauza pandemiei de coronavirus, Untold revine la Cluj şi aduce în faţa fanilor o mulţime de artişti consacraţi. Se anunţă zile spectaculoase, fiind o sărbătoare a revenirii la normalitate, după aproape doi ani în care coronavirusul a făcut victime în toată lumea.

Iniţial, festivalul trebuia să fie programat pentru luna august, însă pentru a putea fi îndeplinite toate măsurile privind prevenirea răspândirii coronavirusului, organizatorii au decis ca acesta să se ţină în septembrie.

Pe scena Untold vor urca următorii artişti: Paul van Dyk, Sam Feldt, Fedde le Grand, Tujamo, Danny Avila, Kungs, Ofenbach, Vintage Culture, Tchami, Vama și Subcarpați, David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas&Like Mike, Steve Aoki, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies, Benny Benassi și Martin Solveig, The Script, Parov Stelar și TYGA, Adrian Eftimie & Optick;

Adrian Șaguna & Maze, Afgo & Lemon, Albwho, Alex Parker, Andre Rizo, Andrew Dum, Arias, Bluday, CDJ, Cezar Vizan, Chris Hype, Daniel Meister, DJ Andi, DJ Dark & Mentol, Maestros Del Ritmo, Marc Rayen & Mike Kross, Marius Onuc, Markus Homm, Mihai Popoviciu, Mihai V, Moonsound, Nusha, Pascal Junior, Paul Damixie, Rosario Internullo, Sasha Lopez, Seen Vybe, Slash & Doppe, Soul Goodman, Steff Da Campo, The Gang (RO) și Vali Bărbulescu.

Festivalul va putea fi urmărit şi online, în format live stream, de pe toate dispozitivele pe un stream pe care îl vom comunica ulterior.

Cât costă biletele la Untold 2021?

În cele 4 zile în care peste 200 de artişti vor perfoma la Cluj, biletele pentru Untold se găsesc la preţuri decente. Un abonament pentru toate cele patru zile porneşte de la preţul de 159 de euro, la care se adaugă şi alte taxe. Abonamentele de tip VIP pornesc de la suma de 399 de euro. Există şi bilete de acces pentru o singură zi, iar preţul acestora porneşte de la 69 de euro în zone clasice şi 169 euro în cele de tip VIP.