Claudiu Melinte Știri 29.12.2022 01:05

Cine transmite la TV meciul AS Roma – CFR Cluj din Europa League și cum îl vezi Live Video Online

Cine transmite la TV meciul AS Roma - CFR Cluj din Europa League și cum îl vezi Live Video Online

CFR Cluj și AS Roma se vor întâlni joi seara, de la ora 19:55, pe stadionul Olimpico, acolo unde gruparea din Gruia a reușit una dintre cele mai frumoase victorii în cupele europene: 1-2. Meciul de astăzi contează pentru etapa a 3-a a fazei grupelor Europea League.

Au trecut mai bine de 12 ani de atunci, iar între timp, cele două formații s-au mai întânit de 3 ori. De două ori s-a impus AS Roma și un meci s-a terminat la egalitate. În această seara va avea loc cel de-al 5-lea meci între cele două formații. Acesta va fi transmis în direct la TV de postul Digi Sport 1 și va putea fi văzut și online AICI, începând cu ora 19:55.

AS Roma – CFR Cluj, joi seara de la 19:55, pe Digi Sport 1

După primele două etape ale grupelor Europa League, cele două echipe ocupă primele două poziții din grupa A, din care mai fac parte ȚSKA Sofia și Young Boys Berna. Această partidă n-o găsește pe CFR Cluj în cea mai bună formă a ei. Este fără victorie de două meciuri, iar în weekend a pierdut primul meci (1-2 cu Gaz Metan) după o serie de 19 partide fără înfrângere.

De partea cealaltă, AS Roma vine după victoria frumoasă cu Fiorentina, scor 2-0. Romanii au 7 meciuri la rând fără înfrângere, timp în care au înregistrat 3 remize și 4 victorii. Meciul dintre CFR Cluj și AS Roma se va juca fără spectatori și fără câțiva jucători importați. De la Roma vor lipsi Pastore, Calafiori, Diawara, Mancini, Perez, Santon și Zaniolo, în timp ce de la CFR Cluj nu vor juca Burcă, Cestor, Chipciu, Vinicius și Vojtus.

Vă reamintim, meciul AS Roma – CFR Cluj se va juca joi seara în grupele Europea League și va fi transmis de Digi Sport 1, atât la TV, cât și online.  Tot în această seară, dar de la ora 22:00 se joacă și cel de-al doilea meci al grupei: Young Boys – ȚSKA Sofia.