Gabriela Dinu Știri 19.05.2021 19:32

Cum poți vedea live stream Eurovision 2021 pe internet

Cum poți vedea live stream Eurovision 2021 pe internet

Eurovision a revenit în 2021, după toate problemele cauzate de pandemia de coronavirus. Din păcate, Roxen nu a reuşit să se califice în marea finală. Pentru cei care doresc să urmărească a doua semifinală şi finala Eurovision 2021 în format live stream pe internet, o pot face accesând link-ul de mai jos.

Roxana Larisa Giurgiu a fost concurenta României din acest an. Tânăra originară din Cluj nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor şi piesa ei, „Amnesia”, nu a adunat suficiente voturi încât să se califice în ultimul act.

Cum poți vedea live stream Eurovision 2021 pe internet

A doua semifinală are loc joi, 20 mai, începând cu ora 22:00, când vor participa şi vecinii de peste Prut, Republica Moldova.

Marea finală Eurovision 2021 are loc sâmbătă, pe 22 mai, şi este pentru a treia oară la rând când România nu are un participant în ultimul act. Competiţia se desfăşoară la Rotterdam, în Olanda, după ce Duncan Laurence a câştigat competiţia în ultimul an dinaintea pandemiei, în 2019.

În România, competiţia este transmisă de către Televiziunea Română, pe staţia centrală. Totuşi, pentru cine doreşte să vadă Eurovision 2021 şi nu poate ajunge în faţa televizorului, o poate face live online în format live stream.

Indiferent de dispozitivul pe care îl aveţi, că e telefon, tabletă, laptop sau chiar calculator, platforma tvrplus.ro transmite gratuit competiţia din Olanda. Trebuie doar să accesaţi site-ul şi urmăriţi totul în timp real.

Roxen, eliminată în prima semifinală

Eşecul României a fost pus de specialişti pe seama lipsei de experienţă a reprezentantei noastre, căci Roxen are doar 21 de ani. Deşi timbrul său este unul aparte şi este o tânără extrem de talentată, tânăra din Cluj nu a reuşit să meargă mai departe.

Este pentru a treia oară consecutiv când România nu ajunge în finală. În 2018 se întâmpla pentru prima dată, după 14 ani în care ne-am clasat an de an printre cele mai bune ţări. Atunci, The Humans, cu piesa Goodbye nu reuşea să meargă mai departe, iar în 2019 Ester Peony era eliminată din semifinale.

În 2020, concursul nu s-a ţinut din cauza pandemiei de coronavirus.