Ioana Filipescu Filme & Seriale 29.12.2022 13:37

Cum poți vedea gratuit episoadele din Anatomia lui Grey, Online și Subtitrat

Anatomia lui Grey este o serie americană de dramă medicală concepută de Shonda Rhimes. Filmul a avut premiera pe data de 27 martie 2005, pe canalul ABC. Serialul a emis 14 sezoane. Iată cum poți vedea gratuit episoadele unuia dintre cele mai urmărite seriale.

Serialul Anatomia lui Grey, Online și Subtitrat

Trebuie să ținem cont, că site-urile cu seriale online pe internetul românesc sunt ilegale, dat fiind faptul că nu dețin drepturi de difuzare. Astfel că, entru a vedea serialul trebuie ori să deții un cont Netflix, însă unul ce implică diferite costuri, ori să-l poți vedea online subtitrat.

Astfel, costurile medii pentru un sezon al unui serial ajung la aproximativ 50.000 de dolari, așa că prețul pentru serialul întreg poate ajunge și la 500.000 de dolari. Pe internet sunt foarte multe site-uri care pun la dispoziție seria. Nu trebuie să-ți faci cont și totul este simplu. Accesezi pagina, iar acolo vei găsi toate episoadele serialului subtitrate. Pentru cei care vor să fie în ton cu noutățile, accesați ABC.com.

Sezonul 16 al serialului ”Anatomia lui Grey”, afectat de coronavirus

Filmările la serialul creat de Shonda Rhimes a fost întrerupt pe 13 martie. Serialul, care este difuzat în prezent de postul ABC din Statele Unite, s-a oprit pe 9 aprilie. Echipa ”Grey’s Anatomy”, ca şi a altor seriale americane cu subiect medical, a anunţat intenţia de a oferi măşti de protecţie pentru spitale şi staţiilor de pompieri nord-americane afectate de lipsa materialelor.

„Avem la filmările pentru ”Anatomia lui Grey” un stoc de combinezoane şi mănuşi pe care le donăm”, a declarat realizatoarea serialului. ”Suntem atât de recunoscători personalului medical în această perioadă incredibil de încercată. Faţă de aceste donaţii, vom ajuta prin a rămâne în case”, a mai spus ea.

Despre serialul Anatomia lui Grey

Titlul este derivat din manualul de anatomie umană Grey’s Anatomy, scris de către Henry Gray. În rândul publicului între 18-49 de ani, Grey’s Anatomy este unul dintre cele mai cotate drame. Cu toate că ratingurile au scăzut în cadrul câtorva sezoane, a fost considerat a fi printre cele mai bune 10 seriale cotate în Statele Unite ale Americii.  A fost foarte apreciat de către critici.

Fiind considerat a avea un anumit impact cultural, seriile au primit numeroase premii. A fost câștigător în 2007 al unui Golden Globe Award for Best Television Series – Drama, precum și numeroase nominalizări la premiile Emmy.  Serialul a lansat câteva episoade speciale, precum și distribuind toate sezoanele sub formă de DVD. În 2012, Grey’s Anatomy a fost numit cel de-al 5-lea show cu cele mai mari încasări, în termeni de publicitate per jumătate de oră.