Gabriela Dinu Știri 14.03.2023 09:00

Cum downloadezi un video de pe Tik Tok. Ghid simplu şi rapid

Cum downloadezi un video de pe Tik Tok. Ghid simplu şi rapid

Tik Tok a devenit rapid una dintre cele mai descărcate aplicaţii de social media din lume, atât pe Android, cât şi pe iOs. Utilizatorii urcă videoclipuri şi devin cunoscuţi imediat.

Cum downloadezi un video de pe Tik Tok

Ca să vrei să descarci videoclipurile postate de tine sau de altcineva pe Tik Tok trebuie să urmezi acest ghid simplu şi vei avea clipurile în telefonul tău, chiar fără filigranul aplicaţiei imprimat pe ele, prin butonul Partajare sau aplicaţia YeetDL.

Videoclipurile postate aici se răspândesc rapid în întreaga lume şi este modalitatea prin care poţi deveni celebru pentru doar 30 de secunde. Aţi văzut cu siguranţă tot felul de videoclipuri zapând şi scrollând prin aplicaţia Tik Tok şi aţi vrut să le mai revedeţi, dar nu aţii ştiut cum şi ce trebuie să faceţi ca să le downloadaţi.

Există două moduri diferite prin care veţi putea descărca orice videoclip doriţi voi de pe Tik Tok, chiar şi fără watermark-ul specific aplicaţiei. Prima modalitate este folosind butonul Partajare, a doua ţine de utilizarea unor aplicaţii ajutătoare, care îţi vor salva instant în telefonul tău videoclipurile dorite.

Descarcă videoclipuri de pe Tik Tok, fără filigranul plutitor

Prin apăsarea butonului de Partajare, veţi putea descărca orice videoclip doriţi în telefoanele voastre. Numai că odată cu asta vă va apărea şi celebrul filigran plutitor, care poate fi deosebit de enervant pentru unii. Dacă doriţi să faceţi asta fără watermark, va trebui să selectaţi videoclipul, să apăsaţi prictograma de partajare, apoi să salvaţi videoclipul, iar acest mod este valabil doar atunci când doriţi să salvaţi un videoclip postat de un utilizator al cărui cont este public şi are setat din cont ca alte persoane să îi poată descărca videoclipurile în voie.

Cealaltă modalitate de a descărca videoclipurile este să foloseşti aplicaţia YeetDL. Vorbim acum despre un program de descărcare a videoclipurilor care este foarte rapid, uşor de utilizat şi extrem de fiabil. Veţi putea descărca prin intermediul său atât videoclipuri, cât şi conversii audio, la cea mai înaltă calitate disponibilă pe site la acel moment. YeetDL poate fi utilizată atât pentru Instagram, Facebook sau Twitch şi este folosită de oamenii din lumea întreagă pentru a descărca diverse videoclipuri sau conversii de sunete.